Milestone afholder nyt webinar 25. marts 2021
Denne workshop som sendes live fra Milestone Lab, præsenterer en ny tilgang til fedtbestemmelser, der forenkler laboratoriets arbejdsgang og øger produktiviteten. Lær hvordan dit laboratorium kan få værdi og se fordelene ved, hvem der allerede har implementeret denne teknologi.
Holm & Halby er forhandler af Milestone, som er kendt for sine innovative løsninger til syreoplukning, ekstraktion, syntese samt kviksølvanalyse.
Titel: Gain productivity in fat determinations on any food and feed matrix - tilmeld dig her
Hvornår: 25. marts 2021
Fedtbestemmelser i mad- og fodermatrixer er en rutineanalyse for flere test- og fødevareprocessor laboratorier, da det er en del af mærkningsprocessen og QC-test. I dag er processen stadig afhængig af forældede og matrix afhængige metoder, der bruger forældede og tidskrævende teknologier.
Webinaret komme ind på følgende:
• Processer til bestemmelse af fedt: oversigt over konventionel vs. mikrobølge metoder
• En enkelt metode til enhver matrix for lettere akkrediterings procedure: såsom mælk og mejeriprodukter, kød, bageriprodukter og chokolade samt enhver foderprøve
• Fuldstændige fedtbestemmelser: Total Fat, Crude Fat, FAME
• Casestudie: Eurofins Scientific
Webinaret foregår på engelsk, og varer 45 minutter, det afholdes af Milestones produktspecialist Roberto Boschini - læs mere her
Kontakt
Hvis du vil vide mere om Milestone, er du velkommen til at kontakte vores undertegnede.