Kom til webinar: Gør dit miljølaboratorium mere konkurrencedygtigt!

Milestone afholder nyt webinar 28. april
Med afsæt i Milestones avanceret ovn til ekstraktion ETHOS X får du her fem tips til at reducere dine analyseomkostninger ved bestemmelse af organiske forurenende stoffer på enhver miljømatrix såsom jord, sedimenter og mange andre.

Kom til webinar: Gør dit miljølaboratorium mere konkurrencedygtigt!

Holm & Halby er forhandler af Milestone, som er kendt for sine innovative løsninger til syreoplukning, ekstraktion, syntese samt kviksølvanalyse.

Titel på webinaret: 5 tips to reduce your analysis costs in organic pollutants determination - tilmeld dig her
Hvornår: 28. april 2021 kl. 09:00 eller kl. 16:00

ETHOS X har en kapacitet på 24 prøver på kun 40 minutter, dermed reducerer ETHOS X, monteret med fastEX-24 rotoren, de samlede analyse-omkostninger ved at øge produktiviteten. Kombinationen af lavere opløsningsmiddel volumener, mindre vedligeholdelsesbehov og brugen af billige engangsflasker giver dit miljølaboratorium en forbedret konkurrenceevne og rentabilitet.

Webinaret komme ind på følgende:

• Forbedret produktivitet
• Minimal opløsningsmiddelforbrug
• Intet rengøringstrin
• Let at implementere
• Fuld opsving af analytterne

Webinaret foregår på engelsk, og varer 45 minutter, det afholdes af Milestones produktspecialist Roberto Boschini - læs mere her

Kontakt
Hvis du vil vide mere om Milestone, er du velkommen til at kontakte vores undertegnede.


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S