NYHED: 3400+ Luftpartikeltæller

MET ONE 3400+ Series GMP renrums Luftpartikeltæller

Den nye MET ONE 3400+ serie af bærbare luft partikeltællere, giver mulighed for at indlæse din SOP direkte i tælleren for hver lokation, så SOP'en bliver til et interaktivt prøvetagningskort der kan aflæses direkte på tællerskærmen, for at guide brugerne når de udfører de daglige luft prøvetagninger. Dermed reduceres behov for oplæring og chancen for fejl reduceres betragteligt.

NYHED: 3400+ Luftpartikeltæller

Med fjernadgang via en webbrowser, får man funktioner såsom gennemgang/godkend arbejdsgang, SOP-versionskontrol og elektronisk fil-eksport - ingen ekstern software er nødvendig.

Sikker indbygget søgbar/filtrerbar "Audit Trail" giver hurtig rapportering ved revision, og kombineret med "Microsoft Active Directory" til kontrol af brugernavn og adgangskode til log-on og elektroniske signaturer, gør det 3400+  21 CFR Part 11 kompatibel.

Kontakt os
Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte vores produktspecialist Brian Slovic-Petersen

Brian Slovic-Petersen

Brian Slovic-Petersen

Produktspecialist

E-mail: bsp@holm-halby.dk
Direkte: 43 26 94 07
Vis Brians LinkedIn-profilVis Brians profil


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S