Nu med AAA rating i 14 år

En troværdig partner
14 år i træk med AAA rating giver os igen i år et guld-diplom fra Bisnode, som står bag den kendte kredit rating. Det er er kun de færreste virksomheder i Danmark der opnår guld-diplomet – i år er det eksempelvis kun 1982 ud af 308.000 aktive virksomheder der får det præstigefulde diplom. 

Nu med AAA rating i 14 år

Lever op til de store krav
God og stabil økonomi er et af de vigtige krav fra vores samarbejdspartnere - vores kunder og vores leverandører efterspørger nemlig sikre, stabile og fremtidssikrede samarbejdspartnere, som er i stand til at levere det der aftales – også i fremtiden. Det er derfor med stor stolthed vi modtager diplomet igen i år – som samtidig også er din garanti for at kunne få rådgivning support og service i fremtiden.

Hvad er AAA?  – Den Højeste kreditværdighed
Kun 2% af alle danske virksomheder opnår den eftertragtede AAA (Trippel-A) rating. Der er med trippel-A tale om en virksomhed med en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser. Kreditratingen bliver beregnet ud fra mere end 2.400 parametre og er en yderst avanceret algoritme.

Som nævnt er der i 2022 kun 1982 ud af 308.000 aktive virksomheder, der i år får det præstigefulde diplom og som det fremgår af diplomet så er vi kun 64 ud af 16.000 engrosfirmaer i Danmark (Dansk Erhverv), der modtager gulddiplomet.


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S