LAF Kørekort i Aarhus & Brøndby

Holm & Halby har i samarbejde med en række nøje udvalgte brugere sammensat et seminar, der har til formål at kvalificerer kursisten til at arbejde sikkert i et sikkerhedskabinet. Kom med til vores næste LAF seminar og lær at arbejde sikkert.

LAF Kørekort i Aarhus & Brøndby

Dato for kommende LAF Kørekort:

LAF Kørekort tirsdag d. 8. februar - hos INCUBA Science Park i Århus

- Tilmeld dig LAF kørekort seminaret her
LAF Kørekort onsdag d. 23. marts - hos Holm & Halby i Brøndby 
- Tilmeld dig LAF Kørekort seminaret her

Kurset vil blive afholdt som en blanding af teori, film og praksis.
Der bliver i forbindelse med kurset afholdt en afsluttende prøve, der er afgørende for udstedelse at et certifikat – nemlig LAF Kørekortet.

Kurset henvender sig til alle, der arbejder i LAF og sikkerhedskabinetter. Der lægges især vægt på god praksis for, hvordan man arbejder korrekt uden at udsætte sig selv, omgivelserne eller sit produkt for kontaminering.

Seminaret omfatter:

  • Begrebsafklaring
  • Gældende normer
  • Hensyn ved installering
  • Typisk opbygning af sikkerhedskabinet
  • Filter og flow
  • Korrekte - og ukorrekte - arbejdsrutiner
  • Ergonomi
  • Rengøring og vedligeholdelse
  • Gode råd

Gå trygt til seminar:
Vi har taget vores forholdsregler og afholder kun små hold med max. 10 personer i vores store seminarlokaler, hvor der er god plads, så vi kan overholde gode afstands- og hygiejneforhold. Vi sørger selvfølgelig for at spisning og undervisning gennemføres på en hygiejnemæssig forsvarlig måde.

LAF Kørekort på din virksomhed?
Vi afholder en række åbne kursus i løbet af året både på Sjælland og i Jylland - men kan du samle 7-10 kursister afholder vi meget gerne kurser på din virksomhed.

Læs mere og tilmeld dig direkte her på www.seminarplan.dk

Vil du vide mere om seminaret eller om LAF kabinetter er du velkommen til at kontakte produktspecialist Christian Bardram Holm mail: cbh@holm-halby.dk eller tlf.: 8177 4438


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S