CLEANROOM EXPO DK '23

D. 8. – 9. november kan du endnu engang møde Holm & Halby på Cleanroom EXPO DK. Cleanroom Expo er en spændende renrumskonference for Life Science virksomheder, hvor der vil være relevante foredrag samt mulighed for at besøge udstillingerne i pauserne.

CLEANROOM EXPO DK '23

 

Se hele konferenceprogrammet
Du kan se frem til at møde og netværke med eksperter indenfor renrumsområdet, både fra kunde- og leverandørsiden. Der er udarbejdet et godt program, der dækker mange emner inden for renrumsområdet – hele konferenceprogrammet kan ses på CleanRoomEXPO's hjemmeside.

Udstilling:
Vi har en stand på udstillingen, hvor vi viser alt det kendte fra vores produktprogram, men også to spændende nyheder. Vi viser blandt andet:

 • LAF-kabinetter fra Berner og LaboGene
 • Partikeltællere fra Beckman Coulter
 • Handsker fra Ansell
 • Desinfektionsmidler fra Contec
  – Kom og mød Allan Zacho fra Contec
 • Stor handskenyhed
 • Nyhed: LED-Tailor (blue-light), der overfladedesinficerer dit laboratorium, mens du arbejder
  – Se udstyret og mød Karin Henricson fra LED Tailor på udstillingen
 • Renrumsartikler – swabs, beklædning, handsker, desinfektion, osv.

Kom forbi og mød vores renrumsspecialister, som naturligvis også er klar til at rådgive dig.

Tilmeld dig her
Konferencen arrangeres af Leif Sørensen fra Q-Consult og afholdes på Hotel Bella Sky i København. Hvis du endnu ikke har tilmeldt dig, kan du gøre det nu ved at følge linket. Se invitationen og det fulde program her.

Se invitationen og det fulde program her.


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S