CLEANROOM EXPO '23

Til november kan du endnu engang møde Holm & Halby på Cleanroom EXPO DK, som også denne gang finder sted på Hotel Bella Sky i København. Cleanroom Expo er en spændende konference for Life Science virksomheder, hvor der vil være interessante foredrag samt mulighed for at besøge udstillinger i pauserne.

CLEANROOM EXPO '23

Konferencen afholdes d. 8. - 9. november 2023.

Du kan se frem til at møde og netværke med eksperter indenfor renrumsområdet, både fra kunde- og leverandørsiden.

Der forventes et stærkt hold af foredragsholdere, det endelige program er under udarbejdelse og vil blive offentliggjort på CleanRoomEXPO hjemmesiden.

Besøg vores stand på udstillingen, hvor du kan se de nyeste renrumsartikler fra vores leverandører og få rådgivning fra vores team af renrumsproduktspecialister.

Tilmeld dig her
Konferencen arrangeres af Leif Sørensen fra Q-Consult, og hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, kan du gøre det nu ved at følge linket.

Se invitationen og det fulde program her.


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S