AddLife støtter Ukraine

Holm & Halbys svenske moderselskab AddLife, har bidraget med vigtigt medicinsk udstyr til hospitaler i Ukraine i samarbejde med OperationAid. Sidste år donerede AddLife for €700.000 og fortsætter i år med at levere yderligere udstyr til hospitaler.

AddLife støtter Ukraine

AddLife ambition er at fortsætte i 2023 med at donere kritisk udstyr regelmæssigt og dermed at give mulighed for nødvendig medicinsk behandling til den Ukrainske befolkning.

  • AddLife donerede €700.000 sidste år og fortsætter i år med at levere vigtigt medicinsk udstyr til hospitaler i Ukraine i samarbejde med OperationAid.
  • Ambitionen er at fortsætte med at donere kritisk medicinsk udstyr og støtte sundhedspersonale med at give adgang til nødvendig behandling.
  • OperationAid er et Svensk nødhjælpsprogram, der fokuserer på at støtte udsatte grupper som børn, ældre og personer med særlige behov samt at give adgang til grundlæggende sundhedspleje, uddannelse og nødhjælp. Organisationen finansieres gennem donationer og frivillige bidrag fra enkeltpersoner og virksomheder.

TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S