Velkommen til vores 5 nye kolleger

Der er travlt og vi har brug for hjælp til de mange opgaver som vi heldigvis har. Med lidt dygtighed og lidt held er det lykkedes at kunne tiltrække en hel stribe af nye dygtige kolleger til de ledige stillinger:

Velkommen til vores 5 nye kolleger
I nævnte rækkefølge fra venstre: Kim, Juliane, Berit, Jette og Marianne

 

Kundecenter:
Vi siger velkommen til Marianne Junker som startede d. 2. januar i vores Kundecenter - Marianne skal hjælpe med at administrere de mange ordrer og opgaver der ligger i vores travle kundecenter.
Du kan kontakte Marianne på mju@holm-halby.dk

Service/Kundecenter
Vi siger ligeledes velkommen til Berit Tromborg som startede d. 1. februar – Berit skal have fokus på salg af servicekontrakter og desuden hjælpe til i vores kundecenter.
Du kan kontakte Berit på btr@holm-halby.dk

Salg – LifeScience
Kim Hanson er ansat i vores salgsafdeling – i team LifeScience – hvor han skal varetage salget af løsninger fra flere af vores leverandører: Milestone, LabRobot samt, i samarbejde med Tine, Applikon - Kim startede 1. februar og kan kontaktes på mail kha@holm-halby.dk

Projektleder
Der er stort behov for projektledelse på vores mange store opgaver – derfor er vi glade for at kunne sige velkommen til Juliane Bjerkhof, der i team med Thomas Ringsted, skal guide de mange opgaver sikkert i mål.
Juliane startede 1. februar og kan kontaktes på jbj@holm-halby.dk

Bogholderi
Jette Jacobsen er startet som bogholder i vores bogholderi d. 7. februar - her er opgaverne for Jette primært bogholderi for Addlife Danmark Shared Service Center og sekundært for Holm & Halby.
Du kan kontakte Jette på jja@holm-halby.dk

Tag godt imod dem alle


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S