LAF Manager seminar

Seminar d. 25. januar i Brøndby og 8. februar i Aarhus
Seminaret er for dig som er afdelingsleder, rådgiver, tekniker eller indkøber eller dig som har brug for en dybere indsigt og kendskab til arbejdet i et sikkerhedskabinet og de praktiske forhold omkring sikkerhedskabinettet.

LAF Manager seminar


Er dit sikkerhedskabinet korrekt placeret? Er det korrekt tilsluttet til ventilation? Bliver det testet og serviceret ofte nok?

Vores LAF Manager seminar kom til verden nogle år efter vores LAF Kørekort. Vi så et behov for at lave et udvidet seminar ikke kun for brugerne af kabinetterne, men også for dem som var afdelingsledere, rådgivere, teknikere, indkøbere eller for dem som bare havde brug for en dybere indsigt og kendskab til arbejdet i et sikkerhedskabinet og de praktiske forhold omkring sikkerhedskabinettet.

På vores LAF Manager seminar har vi lavet et udvidet indhold af brugerseminaret "LAF Kørekortet", her kommer vi omkring tekniske forhold, som korrekt fysisk placering af kabinet, tilslutning til ventilation, installationskrav, adgangsforhold, dekontaminering etc. Så selv om du allerede har et LAF Kørekort kan det være relevant for dig at få et LAF Manager kursus.

Seminaret bliver afholdt som en blanding at teori, film og praksis.

Dato for næste seminar:

LAF Manager onsdag d. 25. januar hos Holm & Halby i Brøndby - tilmeld dig LAF Manager her
LAF Manager onsdag d. 8. februar i Aarhus hos INCUBA Science Park - tilmeld dig LAF Manager her

Læs mere og tilmeld dig direkte her på www.seminarplan.dk

Vil du vide mere om seminaret eller om LAF kabinetter er du velkommen til at kontakte produktspecialist Søren Thuesen mail: st@holm-halby.dk eller tlf.: 6120 0502


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S