Nyhed: Renrums Update 2023

Kom med til en spændende dag i marts med foredrag om de emner der er oppe i tiden, når man arbejder i renrum eller har med kontrol af renrum af gøre. Kom og hør seneste nye:

- Annex 1 eksperten Gordon Farquharson

- Jon Cerasale fra Contec

- Kim Huneck fra Ansell

- Bo Thrane fra Blue Ocean Robotics

Nyhed: Renrums Update 2023

 

Kravene til produkterne der bruges i renrum ændres konstant, derfor afholder vi fremover et årligt "Renrums Update" seminar, hvor vi inviterer eksperter ind til at give deres bud på håndtering af opgaverne.


Nyhed: Renrums Update 2023 

Dato: onsdag d. 22. marts i Holm & Halbys lokaler i Brøndby - tilmeld dig her
Dato: torsdag d. 23. marts på Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus - tilmeld dig her


Vi starter dagen kl. 8:30 med en let morgenmad og vil derefter gå direkte til vores fire dygtige og inspirerende foredragsholdere, der holder foredrag frem til kl. 14:30, vi byder i løbet af dagen på dejlig frokost, te/kaffe og kage.

De fire spændende emner er:

  • Vi får besøg af Annex 1 eksperten Gordon Farquharson, som vil gennemgå de seneste ændringer i Annex 1, relateret til test af renrum og principperne i kontaminations kontrol. Gordon Farquharson´s oplæg har titlen “Revised Annex 1 changes and impact on cleanroom and clean air device testing”. Gordon will cover the following topics:
    He will cover the use of Class ll BSCs in pharmacy and ATMP applications. He will address how to justify the cleanroom contamination control solutions in the CCS “Contamination Control Strategy”. And he will deal with the commissioning, testing and qualification of MBSCs.

  • Fra Contec får vi besøg af Jon Cerasale der taler om “Disinfectants for Cleanrooms” - Regulatory Implications – med udgangspunkt i relevant ny Annex 1 og i EU’s ”Biocidal Products Regulation” (BPR).

  • Vi får besøg af Kim Huneck fra Ansell der er producent af handsker. Her er emnet Cytostatika og valg af den rigtige handske, hvilket har stor betydning for din sikkerhed. Der vil blive gennemgået Ansell´s Cytostatic Permeation Program ( ACPP) der har gennembrydningstider baseret på dynamiske test i stedet for de gængse statiske.

  • En spændende nyhed er rengøring med robotter – Bo Thrane fra den danske producent Blue Ocean Robotics vil fortælle hvad UVD robotter kan gøre for rengøringen på sygehuse og i den pharmaceutiske industri. Robotterne kører allerede på mange installationer i hele verdenen, og Bo deler ud af de mange erfaringer man har gjort sig.

Vil du vide mere om Renrums Update 2023 er du velkommen til at kontakte Hanne Søhus på e-mail: hsc@holm-halby.dk
tlf.: 4326 9446

Tilmeld dig Renrums Update 2023 her 


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S