Nyt 2023 seminar program

Programmet for 2023 1. halvår er nu klar
På seminarplan.dk finder du alle vores planlagte seminarer. Tjek allerede nu hvad vi har på programmet af gamle kendinge, men også flere spændende nyheder er at finde på seminarplanen.

Nyt 2023 seminar program

Vi hjælper dig og din virksomhed med at blive endnu klogere, og vi udbyder derfor igen en bred vifte af spændende seminarer indenfor netop dit fagområde.

Tjek allerede nu hvad vi har på programmet for 2023
Vi holder dig opdateret og giver dig den nyeste viden på et altid højt fagligt niveau. Gå på opdagelse i vores seminar program og tilmeld dig allerede nu via vores hjemmeside seminarplan.dk

Vi har selvfølgelig som altid vores populære Autoklave og LAF Kørekort som afholdes både i Jylland og på Sjælland på programmet. Og i år føjer vi et nyt seminar til de populære "Kørekort" nemlig vores Stinkskabs Kørekort. Seminaret henvender sig til alle der arbejder i stinkskabe og har til formål at kvalificere kursisten til at arbejde sikkert i et stinkskab.

Arbejder du med med rengøring i forbindelse med renrum og LAF kabinetter, er vores endags-seminar til marts "Renrums Update 2023" helt sikkert noget for dig. Kom og få viden om de seneste ændringer i Annex 1, relateret til test af renrum og principperne i kontaminations kontrol. Viden om “Disinfectants for Cleanrooms” - Regulatory Implications – med udgangspunkt i relevant ny Annex 1 og i EU’s ”Biocidal Products Regulation” (BPR). Vælg de rigtige handsker og hør om rengøring med robotter. Det bliver helt sikkert en spændende dag.

Og så har vi et nyt Partikeltællings seminar og Fermenterings seminar på tegnebrættet, som vi nok skal sende nyheder ud på, når de er klart til at gå i luften. 

Vi glæder os til at tage hul på et nyt seminar år !

Seminarer 1. halvår 2023: Lokation: Dato:
 LAF Manager  Brøndby  25. januar 
 LAF Manager  Aarhus  8. februar
 Autoklave Kørekort
 Brøndby  1. marts
 LAF Kørekort  Aarhus  8. marts 
 Frysetørrings seminar  Brøndby  14. marts
 Nyhed: Renrums Update  
 Brøndby  22. marts
 Nyhed: Renrums Update   Aarhus  23. marts
 LAF Kørekort
 Brøndby  28. marts
 NYHED: Stinkskabs Kørekort   Brøndby  18. april
 Autoklave Kørekort  Aarhus  19. april
 Fryserseminar  Brøndby  25. april
 Frysetørrings seminar  Aarhus  9. maj
 Nyhed: Partikeltællings seminar
     2023
 Nyhed: Fermenterings seminar       2023

Husk at vi løbende opdaterer vores seminar hjemmeside med nye seminardatoer

Klik dig ind på seminarplan.dk og se alle vores seminarer, her kan du også læse mere om indhold - og tilmelde dig

Kontakt os:
Finder du ikke et seminar som passer dig, har vi mulighed for at hjælpe dig. Kontakt os så hjælper vi din virksomhed med at tilrettelægge et seminar som passer netop jer, vi afholder også gerne kurset på din virksomhed, hvor vi har mulighed for at tage udgangspunkt i netop dit instrument.

Såfremt du har spørgsmål til vores kurser, er du altid velkommen til at kontakte salgs koordinator Karina Back på
tlf.: 4326 9421 eller e-mail: kb@holm-halby.dk


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S