Fryserseminar – Førstehjælp
Tidspunkt
22.01.2026, kl. 08:30 - 15:30
Sprog
Dansk
Foredragsholdere
Charlotte S. Madsen, Kristian Ipsen-Jakobsen & Jesper Bøhm-Petersen
Lokation
Vallensbækvej 35, 2605 Brøndby
Pris
kr. 4500,-
Seminaret henvender sig til alle, der har ansvaret for at holde fryserne i drift på laboratorier og hospitaler.
Vi arbejder med små hold på maks. 12 deltagere, hvilket giver god mulighed for at få besvaret individuelle spørgsmål og for at udveksle erfaringer med andre deltagere.
Formålet med seminaret er at give deltagerne en grundlæggende forståelse og praktiske færdigheder, så de selv kan håndtere mindre fejl og dermed undgå unødvendige omkostninger og besvær.
På seminaret går Holm & Halbys erfarne teknikere praktisk til værks og underviser bl.a. i fejlsøgning, samt deler tips og tricks til forskellige typer frysere. Vores produktspecialister supplerer med deres specialviden og erfaring.
Vi tager udgangspunkt i de mange fryserfabrikater, som Holm & Halby forhandler.
På dagen gennemgår vi blandt andet:
- Elektronisk betjening og styrepanel
- Indstilling af temperatur og alarmværdier
- Reaktion på alarmer og førstehånds fejlsøgning
- Daglig vedligeholdelse
- Hvordan kølesystemet virker (uden at dykke ned i kompressoren)
- Korrekt nedlukning af fryseren (vandkølet og luftkølet)
Agenda for dagen (med forbehold for ændringer i programmet):
- 8.30-9.00 Morgenmad
- 9.00-9.15 Gennemgang af deltagere/ forventninger
- 9.15- 10.45 Basis viden 90min
- 10.45-11.00 Pause
- 11.00-11.30 Charlottes gennemgang af Gram
- 11.30-12.00 Eupry
- 12.00-12.30 Frokost
- 12.30-12.45 Rundvisning i huset
- 12.45-14.00 Teknisk viden 75 min
- 14.00-14.15 Pause
- 14.15-15.00 Hands on
- 15.00-15.30 Afrunding
Der afsluttes med evaluering og udlevering af kursusbevis
Holm & Halby
Vallensbækvej 33
2605 Brøndby
Foredragsholder:
Daniel Frohn Produktspecialist - Holm & Halby
Sprog: Dansk
Pris: kr. 4.500,- (inkl. morgenmad og frokost)
NB! Vi forbeholder os ret til at aflyse kurser ved for få tilmeldinger eller ved sygdom.