Top banner

Den bedre virksomhed

- ISO 9001 Certificering

I december 2012 blev Holm og Halby ISO 9001 certificeret. Køb og servicering af laboratorieudstyr er for mange danske laboratorier en vigtig begivenhed, som har afgørende betydning for laboratoriets egen succes – en proces hvor der ofte ikke er plads til mange afvigelser, fejlkøb eller nedbrud.

HH Web Iso6Hos Holm & Halby er en meget stor del af vores daglige aktiviteter ”egenproduktion”, forstået således, at vi ikke producerer instrumenter, men vi producerer ”ydelser”. Det være sig kalibrering, vedligeholdelsesservice, validering, reparationer, undervisning og rådgivning.

At denne egenproduktion kører på et højt kvalitetsniveau er selvsagt vigtigt for alle laboratorier. Derfor har det stor værdi for dig som kunde, at Holm & Halby nu er ISO9001 certificeret. Det sikrer, at du hver gang får en høj dokumenteret og kontrolleret kvalitet i alle led i vort samarbejde.

Også ISO 14001 og ISO 18001
Holm & Halby har ved samme lejlighed fået en certificering i ISO14001 (Miljø) og ISO18001 (arbejdsmiljø).

For dig, som kunde hos Holm & Halby, betyder det, at du til enhver tid kan forvente, at vi i vores udvælgelse af instrumenter til det danske laboratoriemarked vil vælge det udstyr som er mest miljøvenligt i drift, vi vil foretage al vores daglige servicering af udstyr på en miljømæssig bæredygtig måde, samt at vi vil tage det miljømæssige aspekt med ind i vores rådgivning af kunder.

Det samme er gældende inden for arbejdsmiljø, hvor Holm & Halby vil stræbe efter at være en virksomhed, som tænker arbejdsmiljø ind i alle led, lige fra vores egne medarbejderes hverdag, fra den måde vi udfører service på hos dig som kunde, til den rådgivning, vi giver vores kunder i deres daglige brug af instrumenter købt hos Holm & Halby. Better safe than sorry!

Med vores certificering af miljø- og arbejdsmiljø sikrer vi os konstant fokus på området - og dermed skaber vi kompetente medarbejdere der også på arbejdsmiljø og miljøområdet naturligt vil blive bedre til at vejlede og servicere kunder.

Download af certifikater
Du kan downloade vores certifikater (november 2015) her:

Download Dansk certifikat ISO9001

Download Dansk certifikat ISO14001

Download Dansk certifikat  OHSAS 18001

Download engelsk certifikat ISO9001

Download engelsk certifikat ISO14001

Download engelsk certifikat OHSAS 18001

 

 

TILMELD NYHEDSBREV


Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.iso

Vi er

en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en

mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database.

Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.


Vallensbækvej 35 · DK-2605 Brøndby · Tlf.: 4326 9400 · info@holm-halby.dk
Copyright © 2013 · Holm & Halby A/S