Ses vi på DiaLabXpo?

Danmarks største laboratorieudstilling
DiaLabXpo afholdes denne gang på en hel ny lokation, nemlig på Docken i København (Nordhavn) - og det er allerede i næste uge den 22. - 23. sept. – du kan på udstillingen se det sidste nye fra laboratoriebranchen – ligesom du vil have mulighed for at besøge konferencerne. Konferencerne vil have emner som "En bæredygtig fremtid" og "Hvordan vil Corona-krisen påvirke fremtiden" på programmet.

Ses vi på DiaLabXpo?

 

Holm & Halby har en stor stand, lige i centrum af udstillingen, hvor vi viser alt det sidste nye fra vores leverandører – og giver dig mulighed for at tale med vores dygtige produktspecialister og, som altid er vi vært for en god kop kaffe.

Husk at bestille din billet, det er gratis at deltage, men det kræver du registrerer dig på forhånd - bestil fribilletten her

Læs mere om udstillingen, foredrag og aktiviteter her på DiaLabXpos hjemmeside

DiaLab og MCH står bag udstillingen
Laboratorieudstillingen DiaLabXpo er udviklet i tæt samarbejde med brancheforeningen DiaLab og MCH Messecenter Herning og henvender sig til diagnostik- og laboratoriebranchen. DiaLabXpo afholdes i ulige år i København og i de lige år i MCH Messecenter Herning sammen med fødevareteknologimessen FoodTech.


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S