Nyheder fra Holm & Halby

 

 


Gør et Shimadzu GC eller GCMS kup!

Gør et Shimadzu GC eller GCMS kup!

19.03.2020

Du kan lige nu gøre et forårskup når det gælder GC og GCMS fra Shimadzu.

Vi har i samarbejde med Shimadzu lavet en lang række pakkeløsninger, der indeholder alt det der skal til for at du kan starte op, der mangler ikke noget, heller ikke undervisning som lige nu er inklusiv – det kan ikke være lettere.


Vi holder stadig åbent  - COVID-19

Vi holder stadig åbent - COVID-19

16.03.2020

Holm & Halby holder stadig åbent, men tager naturligvis situationen omkring Coronavirus alvorligt.

Det betyder at vi ikke kun følger alle sundhedsministeriets anbefalinger, men også lever op til de særlige krav som flere af vores kunder stiller.

Vi benytter os derfor i stor udstrækning af hjemmearbejdspladser. Interne møder bliver afholdt på Skype - ligesom ”kundebesøg” nu bliver afholdt på Skype.

Vores teknikere arbejder og kan afhente reservedele og kalibreret udstyr uden at komme i huset og uden kontakt med kolleger.

Læs mere om COVID-19 forholdsregler her »


Shimadzu news 01-2020

Shimadzu news 01-2020

12.03.2020

Shimadzu news nr. 1 2020 kan nu downloades.

Shimadzu news er som navnet antyder, bladet hvor vores analytiske leverandør Shimadzu beretter om nyt fra den analytiske verden og ser på kendt stof og applikationer fra helt nye vinkler - ligesom der gives nyttige værktøjer til løsning af dagligdagens udfordringer i laboratoriet.

Læs det nyeste Shimadzu news her »


Ny leverandør af -90°C og -150°C

Ny leverandør af -90°C og -150°C

10.03.2020

Arctiko er vores nye Danske leverandør af laboratoriefrysere. Med et bredt program af -90°C og -150°C frysere til laboratoriet er Arctiko en perfekt udvidelse af vores i forvejen store laboratoriefryser program.

Læs mere om Arctiko her »


NYHED: GÅ-HJEM-MØDE RENRUM i Jylland

NYHED: GÅ-HJEM-MØDE RENRUM i Jylland

28.02.2020

Kravene til produkterne der bruges i renrum ændres konstant, derfor afholder vi regelmæssigt de populære ”GÅ-HJEM-MØDER” hvor inviterede eksperter giver deres bud på håndtering af opgaverne. I år er vi glade for at tilbyde hele 2 ”GÅ-HJEM-MØDER” i hhv. Kolding og Aalborg.

Læs mere og tilmeld dig her »


NYHED: En ny rysteenhed til nem, sikker og sporbar brug af Dilucups

NYHED: En ny rysteenhed til nem, sikker og sporbar brug af Dilucups

29.01.2020

Så er den her, den nye rysteenhed til DiluCups; Dilugent Shaker, et top-moderne instrument der giver en mere sikker anvendelse af dine Dilucups til fortyndingsrækker med hele 42 LED-lys der guider dig gennem hele fortyndingsforløbet.

Læs mere om Dilugent Shaker her »
Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park
Brendstrupgårdsvej 102
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S