Nyheder fra Holm & Halby

 

 


Fokus på CleanZone

Fokus på CleanZone

20.10.2021

Holm & Halby er branchens største udbyder af udstyr og ydelser til sterile- og rene-rum. Derfor er det også naturligt at vi har dedikeret et helt nummer af vores magasin DIREKTE til vores Team CleanZone og den tilhørende service.

Læs mere om DIREKTE her »


Ny kollega til køl og frys

Ny kollega til køl og frys

07.10.2021

Der er fuld gang i aktiviteterne i vores Team ColdStorage, der står for salg af køl og frys til laboratorierne – derfor styrker vi vores Team med en ny produktspecialist, nemlig Daniel Frohn som er ansat pr. 1. september.

 

Læs mere om Daniel her »


LAF Manager seminar

LAF Manager seminar

06.10.2021

LAF Manager - for dig som er afdelingsleder, rådgiver, tekniker eller indkøber og som har brug for en dybere indsigt og kendskab til arbejdet i et sikkerhedskabinet og de praktiske forhold omkring sikkerhedskabinettet.

Læs mere og tilmeld dig LAF Manager her »


Mød os på CLEANROOM EXPO 2021

Mød os på CLEANROOM EXPO 2021

06.10.2021

Holm & Halby udstiller igen i år på Cleanroom EXPO, som afholdes den 26. og 27. oktober 2021 på Glostrup Park hotel.

Cleanroom Expo er en to dages konference, som er målrettet Medicinal- og Medicobranchens virksomheder med renrums produktion, omhandlende nogle af de problemstillinger der fylder i deres hverdag.

Læs mere og tilmeld dig her »


Bæredygtighed på DiaLabXpo

Bæredygtighed på DiaLabXpo

14.09.2021

- gør indsats for bæredygtigheden i alle produktets faser

På DiaLabXpo er et tema bl.a. bæredygtighed – Vi vil gerne bidrage til en mere bæredygtig verden, derfor kan du på vores stand få gode råd til hvordan du bruger og behandler dit eksisterende udstyr mere bæredygtigt – ligesom vi giver dig gode råd om valg af det rigtige udstyr, som med den rette brug, samlet set vil give dig det største grønne aftryk.

Læs om bæredygtighed her »


Ses vi på DiaLabXpo?

Ses vi på DiaLabXpo?

10.09.2021

Danmarks største laboratorieudstilling
DiaLabXpo afholdes denne gang på en hel ny lokation, nemlig på Docken i København (Nordhavn) - og det er allerede i næste uge den 22. - 23. sept. – du kan på udstillingen se det sidste nye fra laboratoriebranchen – ligesom du vil have mulighed for at besøge konferencerne. Konferencerne vil have emner som "En bæredygtig fremtid" og "Hvordan vil Corona-krisen påvirke fremtiden" på programmet.
Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S