Nyheder fra Holm & Halby

 

 


Tjek vores nye seminar program

Tjek vores nye seminar program

20.06.2022

Programmet for andet halvår er nu klar
På seminarplan.dk finder du alle vores planlagte seminarer. Tjek allerede nu hvad vi har på programmet efter sommerferien.


Se vores seminarer for 2. halvår af 2022 her »


DiaLabXpo afholdes til November

DiaLabXpo afholdes til November

10.06.2022

Vær med når diagnostik- og laboratoriebranchen mødes på DiaLabXpo 

DiaLabXpo er diagnostik- og laboratoriebranchens fagmesse, som danner rammen om viden, fremtidens løsninger og faglige events – samlet under et tag. Her kan du glæde dig til at skabe nye relationer, der ruster din virksomhed til fremtiden.

Læs om udstillingen her »


Elev i vores kundecenter

Elev i vores kundecenter

07.06.2022

Hos Holm & Halby har vi aldrig tidligere haft elever, men vi gælder os nu til kunne bidrage med den opgave, som uddannelse er. Vi ser det som en investering at have en elev, og vi glæder os til at få et ungt frisk boost ind i vores virksomhed.

Læs om Samia her »


1st Nordic Biobank Conference

1st Nordic Biobank Conference

24.05.2022

Holm & Halby er guld sponsor på konferencen ”1st Nordic Biobank Conference” den 6.-8. september 2022 i Gøteborg. Konferencen henvender sig til alle som beskæftiger sig med human Biobanking og giver mulighed for at høre faglige indlæg fra videnskabelige eksperter fra hele Norden.

Læs om Nordic Biobank Conference her »


CLEANROOM EXPO DK 2022

CLEANROOM EXPO DK 2022

23.05.2022

Du kan igen i år møde Holm & Halby på Cleanroom EXPO DK, som denne gang afholdes den 12. – 13. oktober 2022 på Hotel Bella Sky i København.

Cleanroom Expo er en to dages konference for Life Science virksomheder hvor relevante foredrag blandes med udstillingsbesøg i pauserne.

Bliv klogere på Cleanroom Expo her »


Se det inden du køber

Se det inden du køber

12.05.2022

- Showroom og laboratorieudstillinger i 2022

Når man skal rådgives om laboratorieudstyr, er det ofte en god ide samtidig at se udstyret live, da det giver et langt bedre overblik over muligheder og begrænsninger. Vi har derfor valgt at investerer i et stort Showroom, hvor vi viser meget af det udstyr vi sælger.

Se hvilke udstillinger vi deltager på »
Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S