Nyheder fra Holm & Halby

 

 


Team Rynkeby sponsor

Team Rynkeby sponsor

07.07.2021

Team Rynkeby Vestegnen, incl. direktør i Holm & Halby Morten Dyrner, har i år gennem hele efteråret og vinteren knoklet på med både cykeltræning samt ikke mindst det vigtige arbejde, der ligger i at indsamle penge til kritisk syge børn. Et arbejde vi hos Holm & Halby igen i år har valgt at støtte via et Guld sponsorat til Team Rynkeby Vestegnen.Læs mere om Team Rynkeby og plan B »


Vi søger kollega til team CleanZone

Vi søger kollega til team CleanZone

06.07.2021

Vi har forrygende travl i vores team CleanZone og søger derfor en produktspecialist til udvidelse af afdelingen. Du kommer til at indgå i et team med tre dygtige og meget energiske kolleger om salg af produkter til steril- og renrum. Forstår du at kombinere teknisk rådgivning med salg og derved skabe den rigtige løsning for kunden? Så har vi jobbet til dig.

Se mere om stillingen her »


Terpener fra cannabis - Få den bedste kvalitet på få minutter

Terpener fra cannabis - Få den bedste kvalitet på få minutter

29.06.2021

Leder du efter løsninger til syreoplukning, ekstraktion, syntese samt kviksølvanalyse er Milestone en af de førende producenter på området. Milestone afholder mange webinarer, nogle på egen hånd, andre i tæt samarbejde med Holm & Halby.

Torsdag d. 8. juli afholdes webinaret: “Produce premium quality terpenes from cannabis in minutes”

Læs mere og tilmeld dig her »


Laboratorieudstillingen DiaLabXpo

Laboratorieudstillingen DiaLabXpo

19.06.2021

Laboratorieudstillingen DiaLabXpo afholdes denne gang på en hel ny lokation, nemlig på Docken i København 22. - 23. sept. – du kan på udstillingen se det sidste nye fra laboratoriebranchen – ligesom du vil have mulighed for at besøge konferencerne. Konferencerne vil have emner som digitalisering og bæredygtighed på programmet.


Nu åbner vi for seminarer igen - ses vi til efteråret?

Nu åbner vi for seminarer igen - ses vi til efteråret?

16.06.2021

Holm & Halby byder snart igen kursister indenfor på Vallenbækvej og hos INCUBA i Jylland. Det sidste Corona år har været et år fuld af omvæltninger og nye udfordring for os alle. Derfor glæder vi os rigtig meget til, at vi til efteråret igen kan åbne op for vores fysiske seminarer.

Læs om vores seminarer for efteråret her »


Opdateret profilbrochure

Opdateret profilbrochure

15.06.2021

Hvem er Holm & Halby i dag, hvad er vores kompetencer, værdier - og hvordan vi er organiseret i hverdagen – dette og meget mere kan du se i vores opdaterede profilbrochure for 2021.

 

Se brochuren her »
Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S