Nyheder fra Holm & Halby

 

 


Find vej til DiaLabXpo

Find vej til DiaLabXpo

17.09.2021

Der er flere måde at komme til DiaLabXpo på. Udstillingen der afholdes i Docken, Nordhavn, kan man nå med bus, bil, metro eller cykel.

 

 

Find vej her »


DiaLabXpos konferenceprogram

DiaLabXpos konferenceprogram

17.09.2021

DiaLabXpos konferenceprogram tager afsæt i tidens og fremtidens udfordringer. Der er emner som blandt andet bæredygtighed, digitalisering og covid-19 – kom og hør de spændende foredrag og mød fordragsholderne.

Se konferenceprogram »


Bæredygtighed på DiaLabXpo

Bæredygtighed på DiaLabXpo

14.09.2021

- gør indsats for bæredygtigheden i alle produktets faser

På DiaLabXpo er et tema bl.a. bæredygtighed – Vi vil gerne bidrage til en mere bæredygtig verden, derfor kan du på vores stand få gode råd til hvordan du bruger og behandler dit eksisterende udstyr mere bæredygtigt – ligesom vi giver dig gode råd om valg af det rigtige udstyr, som med den rette brug, samlet set vil give dig det største grønne aftryk.

Læs om bæredygtighed her »


Hvad kan du se på vores stand

Hvad kan du se på vores stand

13.09.2021

På udstillingen DiaLabXpo har vi en stand på 48m2 hvor vi først og fremmest viser udstyr fra alle vores leverandører – men lige så vigtigt er det at vi stiller op med alle vores dygtige og veloplagte produktspecialister, som er klar til at svare på dine spørgsmål og rådgive dig om det bedste valg til netop din opgave.

Læs om vores stand »


Ses vi på DiaLabXpo?

Ses vi på DiaLabXpo?

10.09.2021

Danmarks største laboratorieudstilling
DiaLabXpo afholdes denne gang på en hel ny lokation, nemlig på Docken i København (Nordhavn) - og det er allerede i næste uge den 22. - 23. sept. – du kan på udstillingen se det sidste nye fra laboratoriebranchen – ligesom du vil have mulighed for at besøge konferencerne. Konferencerne vil have emner som "En bæredygtig fremtid" og "Hvordan vil Corona-krisen påvirke fremtiden" på programmet.


Resultat for MS BIKE 2021

Resultat for MS BIKE 2021

30.08.2021

- Vi støtter scleroseforeningen

Holm & Halby var trøje og bil sponsor for team Holm&Halby/MinCykel i MS BIKE version 2021.
MS BIKE er et fundraising ultracykelløb på 700 km fra Skagen til København - til fordel for en verden uden sclerose.

Se her indsamlingsbeløb her »
Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S