Nyheder fra Holm & Halby

 

 


NYHED: -86°C fryser fra Haier – Biobankernes favorit

NYHED: -86°C fryser fra Haier – Biobankernes favorit

23.10.2018

Holm & Halby har fået eneforhandlingen af -86°C frysere fra firmaet Haier. Haier har ikke tidligere haft forhandler i Danmark, men er alligevel et kendt mærke da den bl.a. er blevet de danske Biobankers fortrukne mærke og derfor allerede står flere steder i Danmark.

Læs mere om Haier her »


Verdens sikreste LAF kabinet

Verdens sikreste LAF kabinet

18.10.2018

Holm & Halby forhandler intet mindre end verdens sikreste LAF kabinet; nemlig Berner Claire pro – kabinettet er tilmed også det flotteste da kabinettet har vundet en Reddot Design Award.

128 sensorer holder øje med dig - og dine kolleger
Bevægelse omkring et kabinet kan kompromittere sikkerheden i kabinettet – derfor har Berner udviklet et overvågningssystem der holder øje med, og reagerer på, bevægelse i omgivelserne – på den måde bevar man sikkerheden for alle i laboratoriet.

Læs om verdens sikreste kabinet her »


Safe2030i - ny generation LAF fra Thermo

Safe2030i - ny generation LAF fra Thermo

18.10.2018

Den nye Thermo Safe2030i er udstyret med "Intelligente" autonome sikkerhedsfunktioner der hjælper med at holde sikkerheden i top – f.eks. med automatisk lufthastighedsregulering der sikrer maximal sikkerhed selv om filter er tilstoppet.

Læs mere om Safe2030i her »


Hvorfor skal man have certifikat?

Hvorfor skal man have certifikat?

18.10.2018

I dag produceres sikkerhedskabinetter i hele verden af mange forskellige producenter.  Tit i god kvalitet, men desværre lige så tit i en kvalitet, der ikke har fokus på personsikkerheden – hvilket jo er hele formålet med sikkerhedskabinettet.

Hvad er det der adskiller et sikkert kabinet og et usikkert kabinet?

Læs mere om certificering her »


Service på sterilbænke (LAF), lofthængte enheder og renrum

Service på sterilbænke (LAF), lofthængte enheder og renrum

18.10.2018

Vi forhandler Berner, Ortner, ESCO og Thermo – men vi servicerer alle fabrikater når det gælder sikkerhedskabinetter.

Holm & Halby har i mere end 40 år leveret sikkerhedskabinetter og udstyr til renrum, det har givet os en uvurderlig erfaring i håndtering og kontrol af sterilbænke. Den erfaring gør os i stand til ikke kun at servicere egne produkter men også at servicerer andre fabrikater.

Læs om service her »


Stjerne gode produkter på FoodTech

Stjerne gode produkter på FoodTech

10.10.2018

Holm & Halby udstiller på FoodTech d. 13.–15. november
På standen vil det være muligt for dig at møde vores nye leverandør Ortner. Ortner er en kendt producent af løsninger til renrum og hygiejne downflowenheder til fødevareindustrien. Vi udstiller en ”hygiejne downflow” enhed  – som i forbindelse med FoodTech har fået tildelt en ”Product News & Award” stjerne i kategorien ”Processing”

Se hvilke produkter her »


Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få info om Seminarer mv.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2018 | Holm & Halby A/S