Nyheder fra Holm & Halby

 

 


Er du klar til at gøre en forskel i vores kundecenter?

Er du klar til at gøre en forskel i vores kundecenter?

15.04.2024

Vi søger nu en dedikeret medarbejder til at være en del af vores professionelle team i Storkøbenhavn.

Læs mere her »


Velkommen til vores nye kollega

Velkommen til vores nye kollega

19.03.2024

Med en konstant voksende serviceforretning er der behov for flere hænder. Derfor har vi pr. 1. marts ansat Thomas Laursen som servicetekniker inden for LAF- og fryseområdet.

Læs mere om Thomas her »


Mød os og vores leverandører på Analytica

Mød os og vores leverandører på Analytica

19.03.2024

Verdens førende messe for laboratorieteknologi, analyse, bioteknologi, samt den analytiske konference, afholdes i år fra den 9. til den 12. april i München.

I hele fem udstillingshaller, fulde af knowhow, kan du møde en lang række af vores leverandører. Vi er også selv til stede på messen, både for at møde vores leverandører, men også for at møde de af vores kunder, der deltager.

Læs om Analytica her »


Ny leverandør: LED Tailor

Ny leverandør: LED Tailor

19.03.2024

Holm & Halby A/S og LED Tailor Oy har indgået en samarbejdsaftale om salg af Spectral Blue-desinfektionsprodukter på det danske marked. Fokus er særligt rettet mod anvendelsen i den farmaceutiske industri, renrum og forskningslaboratorier.

Læs om LED Tailor blue light her »


LAF Manager seminar i Brøndby & Aarhus

LAF Manager seminar i Brøndby & Aarhus

18.03.2024

Seminaret er for dig som er afdelingsleder, rådgiver, tekniker eller indkøber eller dig som har brug for en dybere indsigt og kendskab til arbejdet i et sikkerhedskabinet og de praktiske forhold omkring sikkerhedskabinettet.

 

Læs mere og tilmeld dig LAF Manager seminaret her »


Stinkskabs Kørekort

Stinkskabs Kørekort

12.02.2024

Praktisk talt alle laboratorier har et stinkskab, men er du sikker på, at du bruger det korrekt? Tager du hensyn til miljøet? Og er der noget specielt, du skal være opmærksom på, når du vælger et stinkskab til dit laboratorium?

Læs om vores Stinkskabs Kørekort her »
Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S