Projektledelse

Gennem mange projekter, har vi høstet uvurderlig erfaring i projektledelse, ligesom Holm og Halbys ISO 9001 certificeringer omfatter projektledelse

Du tilbydes rådgivertid, hjælp til koordinering af en leverance af laboratorieudstyr, eller du kan engagere Holm & Halby som projektleder for andre interessenter i et projekt.

Projektopgaver opstår ofte i forbindelse med større leverancer af laboratorieudstyr, fra kunders direkte ønske om at købe rådgivertid til koordinering, eller ved at engagere Holm & Halby som projektleder for andre interessenter i et projekt – mulighederne er mangfoldige.

Projektledelse hos Holm & Halby følger to spor:

Spor 1: Holm & Halby-drevne projekter - opstår typisk ved større leverancer af laboratorieudstyr anskafffet gennem Holm & Halby.

Vi tilbyder også vores projektlederekspertise til større opgaver.

Her taler vi om kvalitetsstyring, afholdelse af workshops, koordinering af flere leverandører. 

Spor 2: Sikring af høj kvalitet i din løsning, hvor Holm & Halby ikke nødvendigvis har leveret udstyr. Dette kan omfatte kortlægning af laboratorier, identifikation af fejl og mangler i leverancer til laboratoriebyggeri, eller koordination af idriftsættelse. Vi bistår også med projektering i forbindelse med ombygninger og nybyggeri og assisterer inventarfirmaer ved større leverancer. Vores assistance giver adgang til et uvurderligt netværk af underleverandører, hvis ekspertise sikrer høj kvalitet i din løsning

Kontakt os