Bedre laboratorie-løsninger

Viden, erfaring og de rigtige produkter skaber effektivitet.

Om Holm & Halby

Holm & Halby forhandler og servicerer laboratorieudstyr til forskning på laboratorier inden for farmaceutisk industri, hospitaler samt højere læreanstalter. Med mere end 60 år i branchen er vi Danmarks mest erfarne leverandør af laboratorieudstyr.

Kontakt

Holm & Halby A/S
Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby
Telefon: 4326 9400
E-mail: info@holm-halby.dk

Brug evt. vores kontaktformular her på siden.

Certificeringer

Vores ISO 9001, ISO 14001 og ISO 18001 certificeringer sikrer, at du får en høj, dokumenteret og kontrolleret, kvalitet, samt at det miljømæssige aspekt er med i alle led af samarbejdet med os.

Sikkerhedsblade

Her kan du downloade alle vores sikkerhedsdatablade, opdelt efter varenummer på produktet.

Profil

Læs om vores værdier og profil - og hvem der ejer os.

Job

Her finder du en oversigt over aktive jobopslag hos Holm & Halby. Vi er altid interesserede i at høre fra interesserede med de rigtige kvalifikationer. Uopfordrede ansøgninger kan sendes på e-mail til info@holm-halby.dk.

Finansiering

MANGLER DU PENGE TIL UDSTYR? Og har du plads på f.eks. driftsbudgettet, så kan vi hjælpe dig. Holm & Halby kan i dag, tilbyde leasingaftaler på markedsvilkår.

Biosikring

Holm & Halby er godkendt af Center for Biosikring og Bioberedskab og har tilladelse til at handle med kontrolbelagt udstyr, hvilket blandt andet omfatter bioreaktorer.

Udstillinger

Holm & Halby deltager hvert år på en lang række større og mindre udstillinger rundt i Danmark. Desuden afholder vi udstillinger i egne lokaler, og kører rundt i landet med vores udstillingsbus.

Leverandører

Holm & Halby har på baggrund af mange års erfaring og knowhow, udvalgt vores leverandører fra hele verden. Hver især fremstiller de det bedste udstyr inden for deres kategori - og lever op til vores krav om høj kvalitet, sikkerhed og teknologi.

Nyheder

Her kan du se de seneste generelle nyheder om laboratorieudstyr og know how fra Holm & Halby. Tjek også nyhederne på vores specialområder - Analytisk, Basis og Seminarer.

Forbedringsforslag

Vi vil gerne være en endnu bedre virksomhed og samarbejdspartner. Vi er derfor meget taknemmelige for alle former for tilbagemelding på dit samarbejde med os.

Cookie- og privatlivspolitik

Salgs- og leveringsbetingelser

Her finder du vores salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park
Brendstrupgårdsvej 102
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S