Bedre laboratorie-løsninger

Viden, erfaring og de rigtige produkter skaber effektivitet.

Om Holm & Halby

Holm & Halby forhandler og servicerer laboratorieudstyr til forskning på laboratorier inden for farmaceutisk industri, hospitaler samt højere læreanstalter. Med mere end 60 år i branchen er vi Danmarks mest erfarne leverandør af laboratorieudstyr.

Kontakt

Ønsker du at vide mere om Holm & Halby - vores produkter og ydelser, er du velkommen til at kontakte os via nedenstående mailadresse:Certificeringer

Vores ISO 9001, ISO 14001 og ISO 45001 certificeringer sikrer, at du får en høj, dokumenteret og kontrolleret, kvalitet, samt at det miljømæssige aspekt er med i alle led af samarbejdet med os.

Sikkerhedsblade

Her kan du downloade alle vores sikkerhedsdatablade, opdelt efter varenummer på produktet.

Profil

Læs om vores værdier og profil - og hvem der ejer os.

Job

Her finder du en oversigt over aktive jobopslag hos Holm & Halby. Vi er altid interesserede i at høre fra interesserede med de rigtige kvalifikationer. Uopfordrede ansøgninger kan sendes på e-mail til info@holm-halby.dk.

Finansiering

MANGLER DU PENGE TIL UDSTYR? Og har du plads på f.eks. driftsbudgettet, så kan vi hjælpe dig. Holm & Halby kan i dag, tilbyde leasingaftaler på markedsvilkår.

Biosikring

Holm & Halby er godkendt af Center for Biosikring og Bioberedskab og har tilladelse til at handle med kontrolbelagt udstyr, hvilket blandt andet omfatter bioreaktorer.

Udstillinger

Holm & Halby deltager hvert år på en lang række større og mindre udstillinger rundt i Danmark. Desuden afholder vi udstillinger i egne lokaler, og kører rundt i landet med vores udstillingsbus.

Leverandører

Holm & Halby har på baggrund af mange års erfaring og knowhow, udvalgt vores leverandører fra hele verden. Hver især fremstiller de det bedste udstyr inden for deres kategori - og lever op til vores krav om høj kvalitet, sikkerhed og teknologi.

Nyheder

Her kan du se de seneste generelle nyheder om laboratorieudstyr og know how fra Holm & Halby. Tjek også nyhederne på vores specialområder - Analytisk, Basis og Seminarer.

Forbedringsforslag

Vi vil gerne være en endnu bedre virksomhed og samarbejdspartner. Vi er derfor meget taknemmelige for alle former for tilbagemelding på dit samarbejde med os.

Cookie- og privatlivspolitik

Salgs- og leveringsbetingelser

Her finder du vores salgs- og leveringsbetingelser for produkter og serviceydelser.

Bæredygtighed

Både FN’s verdensmål, vores ISO 14001 (Miljø) og ISO 45001 (Arbejdsmiljø) certificeringer er sammen med vores code-of-conduct en rettesnor for tilrettelæggelse af vores arbejde. De hjælper os til at afgøre, hvad der er rigtigt og forkert, når vi skal træffe en beslutning og overveje, hvordan vi bedst får bæredygtighed tænkt ind i vores forretning.

Change Notifications

Der er ofte ændringer til produkter vi sælger - det kan være indhold, performance eller pakkestørrelser. Her kan du se de nyeste Change Notifications og Technical Bulletins

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S