Teknologifinansiering med Holm & Halby

Leasing på markedsvilkår

MANGLER DU PENGE TIL UDSTYR? Og har du plads på f.eks. driftsbudgettet, så kan vi hjælpe dig. Holm & Halby kan i dag, tilbyde leasingaftaler på markedsvilkår.

I dag er leasing en attraktiv måde at finansiere nyindkøb på, og der er formentlig ikke én virksomhed i Danmark der ikke har en eller anden form for leaset udstyr stående, det kan være alt fra kopimaskiner, bilparken, eller procesudstyret. Leasing kan i dag nemt udkonkurrere f.eks. alm. banklån.

Holm & Halby skal ikke tjene på leasing - vi er ikke et fordyrende mellemled - det gør vores tilbud konkurrencedygtigt. Vi strækker os længere for at hjælpe dig end normalt for leasingbranchen. Vi vil altid forsøge at finde en løsning.

Finanslogwww

 

Hvorfor vælger man leasing?
Der er ingen udbetaling, og vi tilbyder op til 100% finansiering, dvs. at man ikke binder penge der kunne bruges bedre andre steder. Når man vælger leasing frasiger man sig ikke retten til afskrivning, tværtimod er afskrivning på leasing for mange virksomheder mere lønsomt end f.eks. ved egenfinansiering.

Når man leaser, fremtidssikre man samtidigt sit udstyr. Man kan holde sit udstyr up-to-date uden ekstra omkostninger. Man udnytter simpelthen friværdien til nyinvesteringer.

Leasing er samtidig en forsikring mod uforudsete udgifter, ydelsen fastsættes fra start, og er fast i hele leasingperioden. Nemmere kan det ikke blive.

Derfor teknologifinansiering med Holm & Halby teknologisikring

  • Mulighed for udskiftning uden øgede omkostninger
  • Udstyr up-to-date

Fast ydelse evt. via driftsbudget

  • Ingen uforudsete udgifter
  • Enkel budgettering

Hvordan? - Spørg efter leasingtilbud
På forhånd bedes du have taget stilling til hvad du har plads til i dit budget evt over hvor mange år du ønsker at lease udstyret.
Vi vil på baggrund af dine oplysninger, udarbejde et tilbud.

 

 

 

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S