Change Notifications / Technical Bulletins

Der er ofte ændringer til produkter vi sælger - det kan være indhold, performance eller pakkestørrelser. Her kan du se de nyeste Change Notifications og Technical Bulletins

Vi har indelt vores notifikationer efter leverandør:

Ansell

Berner

Contec

Nova Biomedical

En lille guide:
Ønsker du at modtage de sidste nye Change Notifications på netop de produkter, du køber fra os direkte ind i din mailboks, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbreve. Du skal gå ned i bunden af vores hjemmeside, tast din email i feltet under "NYHEDSBREV" - så modtager du en mail med instruktion, til at tilmelde dig de specifikke leverandører, du ønsker at modtage nyheder og Change Notifications fra. Husk at du til hver en tid kan afmelde dig vores nyhedsbreve igen.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S