Laboratorieudstyr i verdensklasse

Holm & Halby forhandler og servicerer laboratorieudstyr til forskning på laboratorier inden for farmaceutisk industri, hospitaler samt højere læreanstalter. Med mere end 60 år i branchen er vi Danmarks mest erfarne leverandør af laboratorieudstyr.

Med en stab af kompetente laboratoriefagfolk og mere end 60 år i laboratorieudstyrsbranchen har vi oparbejdet en knowhow og en ekspertise, der sikrer vores kunder et langvarigt og udbytterigt samarbejde om bedre laboratorieløsninger.

Laboratorieudstyr fra top-producenter
Vi har valgt at koncentrere os om markedets førende laboratorieudstyr. Derfor er vi altid up-to-date med innovative løsninger fra førende producenter af laboratorieudstyr verden over.

Det betyder også, at vi er i stand til at give hver enkelt kunde individuel rådgivning, service og support når de vælger laboratorieudstyr - med fokus på den rigtige løsning til det aktuelle behov.

Nyt fra Holm & Halby og vores leverandører
I mappen "nyheder" finder du tilbud, nyt fra vores leverandører og meget andet.

Se nyheder her

Se oversigt over vore leverandører af laboratorieudstyr her

Holm & Halby profil
Holm & Halby har fået produceret en flot portrætfilm i 2020

 

Se længere version af portrætfilm her (5min)

Profilbrochure
Holm & Halby har udarbejdet en profilbrochure der beskriver vores kompetencer, værdier og forretningsgrundlag.

Se DK 2023 profilbrochuren her (bladreversion)

Se DK 2023 profilbrochure (PDF)

 

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S