Resultat for MS BIKE 2021

- Vi støtter scleroseforeningen

Holm & Halby var trøje og bil sponsor for team Holm&Halby/MinCykel i MS BIKE version 2021.
MS BIKE er et fundraising ultracykelløb på 700 km fra Skagen til København - til fordel for en verden uden sclerose.

Resultat for MS BIKE 2021

 

Team Holm&Halby/MinCykel indsamlede i alt 6.250,- til Scleroseforeningen ud af det samlede imponerende beløb på 431.939,- som MS BIKE indsamlede i alt.

Løbet, som er arrangeret af Scleroseforeningen blev kørt d. 28+29. august og vores team Hom&Halby/MinCykel endte på en flot 2. plads i tiden 22 timer og 18 minutter – det giver en gennemsnitsfart på 34,9 km/t for de helt præcist 735 kørte km
– du kan se resultaterne her

Holm & Halby var som nævnt trøje og bil sponsor på turen, og ikke mindst også aktiv deltager i løbet på Team Holm&Halby/MinCykel idet vores Økonomichef Jess Dahl Madsen var aktiv deltager på teamet.


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S