Carl bestod re-certificering

TÛV er et anerkendt kvalitetsstempel inden for sikkerhedskabinetter, specielt med fokus på standarderne DIN12980 / EN12469 der specielt vedrører sikkerhedskabinetter der bruges til fremstilling af cytostatika.

TÛV godkendelse er et væsentligt argument, når der indkøbes sikkerhedskabinetter – Det giver stor tryghed hos vores kunder, at kabinettet er TÛV godkendt og dermed har det højeste kvalitetsstempel indenfor både produkt og personsikkerhed.

Carl bestod re-certificering

I service er uddannelse hos vores leverandører højt prioriteret ligesom TÛV certificering er. Det er nemlig et stort kvalitetsstempel, der bekræfter at vi har viden om de store krav et sikkerhedskabinet skal opfylde for at opnå en TÛV godkendelse.

Derfor er det også vigtigt, at vi hos Holm & Halby har kompetencen til at kontrollerer kabinetterne. Det gør vi ved at få vores teknikere certificeret hos netop TÛV.

I september 2015 var vores LAF tekniker Carl Petersen en uge hos TÛV i Hamburg og gennemgik et kursus med afsluttende eksamen, og opnåede dermed TÛV certificering. Hvert år ved årsskiftet udstedes et nyt certifikat efter at certifikater på kalibreret testudstyr samt dokumentation på at man stadig arbejder inden for området, er sendt til TÛV.

Hvert 5 år er der så en egentlig re-certificering som Carl netop har bestået. Det er en praktisk prøve i korrekt test af et sikkerhedskabinet, med løbende spørgsmål undervejs. Dette er normalt et dagskursus i Hamburg, men pga. Corona måtte det denne gang gøres virtuelt - det fungerede efter omstændighederne fint – og med en bestået eksamen som resultat.

Stort tillykke til Carl med re-certificeringen


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S