Nyt moderne fryserværksted

Vi har gennem mange år haft et ønske om at modernisere vores fryserværksted og skabe mere plads til de mange reparationer. Der går mange frysere igennem hver dag og det slider, ligesom krav fra myndighederne også skærpes over tid.

Nyt moderne fryserværksted

Udfordrende ønsker
Det mest krævende ønske var at få nedgravede lifte – men også bedre lys og udluftning skulle der til, samt flytning af håndvaske og meget mere.

I juni påbegyndte vi arbejdet – først med tømning af lokalerne, og så skulle der laves huller i betonen til de tre nye lifte – det var et stort arbejde for betonen var solidt lavet. Derefter blev der lavet ny ventilation, el og VVS – gulvet behandlet og vægge malet – og så var vi klar til at rykke ind igen. Der mangler kun den sidste finish, men vi er nu klar til det næste store rykind af frysere.

Se billeder nedenfor.

Hvorfor skal min fryser på værksted?
Læs her "Derfor skal din frysere på værksted"

 Fryservaerksted 2 870

 

Fryservaerksted 3 870

 

Fryservaerksted 4 870

 

Fryservaerksted 5 870

Fryservaerksted 6 870


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S