CLEANROOM EXPO DK 2022

Du kan igen i år møde Holm & Halby på Cleanroom EXPO DK, som denne gang afholdes den 12. – 13. oktober 2022 på Hotel Bella Sky i København.

Cleanroom Expo er en to dages konference for Life Science virksomheder, hvor relevante foredrag blandes med udstillingsbesøg i pauserne.

CLEANROOM EXPO DK 2022

 

Du kan glæde dig til at møde og netværke med Cleanroom eksperter fra både kunde- og leverandørsiden.

Hør spændende faglige foredrag
Der er et stærkt hold af foredragsholdere. Bl.a. Dupont som har et indlæg om: Validation of cleanroom garments in light of the new GMP Annex 1. - Ligesom Contec sætter fokus på desinfektion problematikken omkring BPR (Biocidforordningen).

Kom forbi vores stand
På selve udstillingen kan du på vores stand se det sidste nye fra vores leverandører indenfor renrums artikler – og du kan få rådgivning om det bedste valg til netop dit renrum fra vores store team af produktspecialister på området for renrum.

Tilmeld dig her
Konferencen arrangeres af Leif Sørensen fra firmaet Q-Consult og hvis du ikke allerede har tilmeldt dig, kan du gøre det nu på www.q-consult.dk

Se invitation og det fulde program her:
Invitation til Cleanroom Expo


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S