DiaLabXpo afholdes til November

Vær med når diagnostik- og laboratoriebranchen mødes på DiaLabXpo 

DiaLabXpo er diagnostik- og laboratoriebranchens fagmesse, som danner rammen om viden, fremtidens løsninger og faglige events – samlet under et tag. Her kan du glæde dig til at skabe nye relationer, der ruster din virksomhed til fremtiden.

DiaLabXpo afholdes til November


DiaLabXpo stiller skarpt på produktnyheder, samt de nyeste trends og tendenser indenfor branchen. På messen vil der være rig mulighed for at blive inspirereret igennem spændende og faglige indlæg, debatter, workshops og foredrag.

Et samlingssted for branchen
Du kan møde Holm & Halby på udstillingen, hvor vi på 50m2 stand præsenterer nogle af de produkter og løsninger vi har i programmet – ligesom du kan møde vores dygtige produktspecialister som står klar til råd og vejledning.
Du kan også møde mange andre virksomheder fra branchen, så der er en stor chance for at finde lige det du går og ønsker dig på udstillingen.
– se udstillerlisten for dette års DiaLabXpo udstilling her

Hvad kan du se på DiaLabXpo
Du kan se de seneste nyheder fra vores leverandører, herunder LAF kabinetter, -80C frysere, autoklaver, renrumsartikler og meget mere - men også vores kolleger i branchen deltager med spændende produkt nyheder – Hvilke produktgrupper du kan se på hele udstillingen, kan du få et samlet overblik over her
Produktgrupper på DiaLabXpo

Håber vi ses i Herning - sæt kryds i kalenderen allerede nu
DiaLabXpo finder sted 1. - 3. November 2022 i MCH messecenter Herning

 


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S