1st Nordic Biobank Conference

Holm & Halby er guld sponsor på konferencen ”1st Nordic Biobank Conference” den 6.-8. september 2022 i Gøteborg. Konferencen henvender sig til alle som beskæftiger sig med human Biobanking og giver mulighed for at høre faglige indlæg fra videnskabelige eksperter fra hele Norden.

1st Nordic Biobank Conference


Mød os på udstillingen
Du kan også møde os på konferencen – vi deltager nemlig på en lille stand, hvor vi er klar til at tale om løsninger vedr. fryseropbevaring af prøver ved ultrakolde temperaturer og om automatik i forbindelse med opbevaringen. Ligeledes kan du møde vores leverandør Eupry, som er producent af det helt unikke trådløs temperaturovervågningssystem, som i dag er det foretrukne valg når der skal vælges temperaturovervågning.

Konferencen er i fællesskab arrangeret af biobanker i de nordiske lande, bestående af Danmark, Finland, Island, Norge samt Sverige og du kan læse om konferencen og se programmet her

Håber vi ses den 6.-8. september 2022 i Gøteborg  


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S