Se det inden du køber

- Showroom og laboratorieudstillinger i 2022

Når man skal rådgives om laboratorieudstyr, er det ofte en god ide samtidig at se udstyret live, da det giver et langt bedre overblik over muligheder og begrænsninger. Vi har derfor valgt at investerer i et stort Showroom, hvor vi viser meget af det udstyr vi sælger.

Se det inden du køber

Showroomet er flittigt besøgt af vores kunder, for her er altid et par LAF kabinetter klar til demonstration, og skulle det være en autoklave eller en mediepladefylder kan vi også vise dette - ligesom alle -80C fryser brands vi repræsenterer kan ses ”live”.

Vores Showroom har altid åbent, og du er velkommen til at booke et besøge gennem vores produktspecialister.

Men selv om vi altid har åbent i vores showroom, deltager vi også på udstillinger og konferencer rundt om i landet - som altid er vi med på DiaLabXpo (Foodtech) når det afholdes i Jylland i år. Og som noget nyt er vi med på en udstilling i Sverige når Nordic Biobank Conference afholdes i Gøteborg til september - og vi er med når CleanRoom Expo DK denne gang afholdes på Bella Sky.

Planlagte udstillinger i 2022

Vi håber at se dig i vores Showroom - eller på en af udstillingerne i 2022


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S