LAF Kørekort i 10 år

For 10 år siden tog Holm & Halby initiativet til nyt kursus – nemlig LAF Kørekortet.

I mange LAF kabinetter rundt om i landet arbejdes der med potentielt farligt materialer, og selv om et LAF kabinet kan yde sikkerhed, er det kun hvis kabinettet bruges korrekt, at det yder fuld beskyttelse. Derfor er LAF Kørekortet nødvendigt.

LAF Kørekort i 10 år

Sammen med nogle af vores største kunder satte vi os sammen og aftalte hvilket indhold, der skulle være på dette seminar, således at man efter endt kursus kunne afholde eksamen og udstede et certifikat som bevis for opnåede færdigheder. Det var vigtigt for os, at indholdet fra starten var afstemt med vores kunder, så seminaret med det samme kunne blive anerkendt som en troværdig uddannelse.

Indhold på seminaret er i dag stort set det samme, som da vi startede i 2012 – dog er selve eksamen blevet moderniseret så den i dag også foregår ved hjælp af VR-teknologi.

Vi har sidenhen oprettet endnu et seminar – nemlig LAF Manager – hvor den daglige brug af kabinettet stadig er en del af pensum, men emner som placering af kabinet, ventilation og service er tilføjet.

Vi har siden november 2012, hvor det første LAF Kørekort gik i luften, afholdt hele 65 seminarer med mere end 800 deltagere i alt.

Har du, eller dine kolleger, endnu ikke deltaget på et af vores LAF Kørekort kan du finde de næste datoer for afholdelse på vores hjemmeside www.seminarplan.dk – bemærk at vi afholder LAF Kørekort i både København og i Aarhus.


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S