24.09.2025
Save the date: Fermenteringsseminar på BII
Vi inviterer til et fagligt seminar på BioInnovation Institute (BII)
Holm & Halby inviterer til fermenterins seminar på BioInnovation Institute (BII) København torsdag den 20. november
Temaet for dagen er fermentering med fokus på scale-up, applikationer og rejsen fra start-up til etableret virksomhed.
Seminaret byder på oplæg fra Getinge og eksterne talere, som har haft deres start på BII og siden etableret egne virksomheder. Derudover vil en nuværende BII start-up dele erfaringer fra den tidlige fase af udviklingen.
Program for dagen:
08:30 – Arrival and light breakfast in BII’s canteen
09:00 – Holm & Halby: a value-creating collaboration partner
09:45 – Yeti Foods: Towards the world’s healthiest protein via microbial fermentation – Robert Mans
10:30 – Break
10:45 – Choosing the right scale – let the product-to-market fit your scale-up journey – Victor Forman, Evodia Bio
11:30 – Lunch
12:30 – Bioreactor applications: what is happening in the field
Scaling up in bioreactors: facing the truth – Imko Gaastra, Getinge
14:30 – Wrap-up
Sprog: Engelsk
Pris: Gratis
Seminaret bliver en oplagt mulighed for at hente ny viden, lade sig inspirere af konkrete erfaringer og møde kolleger fra branchen.
Du kan allerede nu sikre din plads ved at tilmelde dig på www.seminarplan.dk