Nyheder om Basis


Ny profilfilm

Ny profilfilm

10.07.2020

Vil du vide mere om Holm & Halby og hvad vi står for, så er muligheden der nu - Vi har nemlig produceret en helt ny profilfilm, hvor vi fortæller om det som er vigtigt for en virksomhed som Holm & Halby. 

Se vores portrætfilm her »


Kom til Fryserseminar til september

Kom til Fryserseminar til september

06.07.2020

På vores "Fryserseminar – Førstehjælp til din fryser" bliver du klogere på betjening, indstillinger, alarmer, temperatur, daglig vedligehold og meget mere.

5 ting du måske ikke vidste om Køl & Frys hos Holm & Halby »


Frysetørrings seminar efterår 2020

Frysetørrings seminar efterår 2020

03.07.2020

Kunne du tænke dig at vide mere om teorien bag frysetørring? Product Manager Jesper Scharstein fra LaboGene samt produktspecialist Rasmus Johansen fra Holm & Halby er endnu engang klar til at dele ud af deres viden om emnet.

4 ting du måske ikke vidste om frysetørring »


Kom til DiaLabXpo i Messecenter Herning

Kom til DiaLabXpo i Messecenter Herning

02.07.2020

DiaLabXpo er laboratoriebranchens nye mødested – det er på denne udstilling du kan møde dine leverandører og samtidig få inspiration og faglig viden om fremtidens produkter og løsninger i laboratoriet. DiaLabXpo afholdes i efteråret over tre dage fra d. 29. september til 1. oktober

Læs om DiaLabXpo 2020 her »


Nu åbner vi for seminarer igen - ses vi til efteråret?

Nu åbner vi for seminarer igen - ses vi til efteråret?

22.06.2020

Holm & Halby byder igen gæster indenfor på Vallenbækvej og hos INCUBA i Jylland. Vi overholder alle retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, så både kursister og foredragsholdere kan føle sig trygge. Vi glæder os meget til at åbne for afholdelsen af vores seminarer igen - vi har savnet jer.

Læs om vores seminarer for efteråret her »


Lagersalg af renrumsartikler

Lagersalg af renrumsartikler

05.06.2020

- gør et kup!
Vi har ryddet op på vores lager, og har fundet klude, desinfektionsmidler, briller, hårnet, klæbemåtter og handsker fra vores leverandører som vi sælger ud af. Hjælp os med at få tømt vores lager.

Varerne er til omgående levering og først til mølle.

Læs om tilbuddene her »
Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park
Brendstrupgårdsvej 102
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S