Nyheder om Basis


Fryserseminar2017

Fryserseminar2017

30.09.2017

Førstehjælp til din fryser - first hand trouble shooting. Dette seminar er for dig der har opgaven at holde jeres frysere kørende på jeres laboratorie eller hospital.

- Kun få pladser tilbageLæs mere her »


LAF Manager seminar

LAF Manager seminar

29.09.2017

LAF Manager - for dig som er afdelingsleder, rådgiver, tekniker eller indkøber og som har brug for en dybere indsigt og kendskab til arbejdet i et sikkerhedskabinet og de praktiske forhold omkring sikkerhedskabinettet.

- Kun få pladser tilbageLæs mere her »


LAF Kørekort

LAF Kørekort

27.09.2017

Forkerte rutiner i et LAF kabinet kan være årsag til kontaminering af prøver – eller at du sætter din og dine kollegers sikkerhed i spil.

Kom til LAF seminar i november og lær at arbejde sikkert.


Læs mere her »


Autoklave Kørekort

Autoklave Kørekort

25.09.2017

Kunne du tænke dig at vide hvad der egentlig sker når du autoklaverer? Næste seminarer er 9/11 i Brøndby og 16/11 i Aarhus. 

Læs mere her »


Ny leverandør af rent og ultrarent vand - ELGA

Ny leverandør af rent og ultrarent vand - ELGA

15.09.2017

Holm & Halby har i mere end 25 år solgt rent vand til de danske laboratorier. Rent vand og ultrarent vand bruges til mange applikationer inden for bl.a. det analytiske laboratorie og life science laboratorier – netop de områder hvor Holm & Halby har stor fokus og viden.

Læs mere om ELGA her »


 Free Lab Theater på LabDays

Free Lab Theater på LabDays

07.09.2017

På udstillingen LabDays deltager Holm & Halby også på Exhibitor's FREE Lab Theater, som er faglige indlæg præsenteret af udstillerne.

Exhibitors FREE Lab Theater indeholder faglige mini-seminarer præsenteret af udstillerne. Hvert indlæg varer ca. 30 minutter. Holm & Halby deltager med 5 indlæg.

Læs om Free Lab Theater her »


Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få info om Seminarer mv.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2017 | Holm & Halby A/S