Magasinet DIREKTE

- fokus på -86C frysere

Holm & Halby er branchens største udbyder af lavtemperatur frysere. Derfor er det også kun naturligt, at vi har dedikeret et nummer af vores magasin DIREKTE til vores Team ColdStorage og den tilhørende service.

Magasinet DIREKTE

 

I den nyeste udgave af magasinet DIREKTE kan du læse artikler om spændende emner inden for området for lavtemperatur frysere.

Holm & Halby er landets største udbyder af laboratoriefrysere, racks og serviceydelser, så der er mange emner at tage fat i. Bliv bl.a. klogere på, hvordan man tackler de mange frysere på Herlev Hospital eller hvordan man producerer et rack til laboratoriefryseren.

Læs om:

  • Det kølige overblik på Hvidovre Hospital
  • Vi vandt udbud: Haier frysere på Herlev
  • Hvordan man laver racks
  • Service på laboratoriefrysere
  • Mød Team ColdStorage: laboratoriefrysere

Du kan downloade PDF af magasinet DIREKTE her

Du kan bestille trykt kopi her

Du kan se DIREKTE som bladre version her


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S