Vi cykler på arbejde

Holm & Halby deltager i "Vi cykler på arbejde" kampagnen 2023! Som en virksomhed, der sætter pris på bæredygtighed og sundhed, vil vi gerne tilskynde til at tage cyklen til arbejde og reducere vores CO2-aftryk.

Vi cykler på arbejde

Vores deltagelse i kampagnen er en del af vores engagement i at tage ansvar for vores påvirkning af miljøet og for at fremme sundhed og trivsel blandt vores medarbejdere. Vi tror på, at små handlinger kan gøre en stor forskel, og vi håber, at vores deltagelse i "Vi cykler på arbejde" vil inspirere andre virksomheder til også at tage initiativer til at gøre en positiv forskel for vores sundhed og samfund.

Vi ser frem til at deltage i kampagnen, og vi opfordrer alle vores medarbejdere til at cykle til arbejde i hele maj måned og nyde fordelene ved en aktiv transportform. Sammen kan vi skabe en bedre fremtid for os alle.

Læs om Vi Cykler Til Arbejde kampagnenen her (Cyklistforbundet)


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S