Nyheder fra Team CleanZone


Fokus på CleanZone

Fokus på CleanZone

20.10.2021

Holm & Halby er branchens største udbyder af udstyr og ydelser til sterile- og rene-rum. Derfor er det også naturligt at vi har dedikeret et helt nummer af vores magasin DIREKTE til vores Team CleanZone og den tilhørende service.

Læs mere om DIREKTE her »


Mød os på CLEANROOM EXPO 2021

Mød os på CLEANROOM EXPO 2021

06.10.2021

Holm & Halby udstiller igen i år på Cleanroom EXPO, som afholdes den 26. og 27. oktober 2021 på Glostrup Park hotel.

Cleanroom Expo er en to dages konference, som er målrettet Medicinal- og Medicobranchens virksomheder med renrums produktion, omhandlende nogle af de problemstillinger der fylder i deres hverdag.

Læs mere og tilmeld dig her »


Bæredygtighed på DiaLabXpo

Bæredygtighed på DiaLabXpo

14.09.2021

- gør indsats for bæredygtigheden i alle produktets faser

På DiaLabXpo er et tema bl.a. bæredygtighed – Vi vil gerne bidrage til en mere bæredygtig verden, derfor kan du på vores stand få gode råd til hvordan du bruger og behandler dit eksisterende udstyr mere bæredygtigt – ligesom vi giver dig gode råd om valg af det rigtige udstyr, som med den rette brug, samlet set vil give dig det største grønne aftryk.

Læs om bæredygtighed her »


Ses vi på DiaLabXpo?

Ses vi på DiaLabXpo?

10.09.2021

Danmarks største laboratorieudstilling
DiaLabXpo afholdes denne gang på en hel ny lokation, nemlig på Docken i København (Nordhavn) - og det er allerede i næste uge den 22. - 23. sept. – du kan på udstillingen se det sidste nye fra laboratoriebranchen – ligesom du vil have mulighed for at besøge konferencerne. Konferencerne vil have emner som "En bæredygtig fremtid" og "Hvordan vil Corona-krisen påvirke fremtiden" på programmet.


Team Holm&Halby/MinCykel

Team Holm&Halby/MinCykel

26.08.2021

- Vi støtter scleroseforeningen

MS BIKE 2021 er et unikt fundraising ultracykelløb på 700 km fra Skagen til København for en verden uden sclerose.
Holm & Halby er på turen trøje og bil sponsor, og ikke mindst deltager i løbet på Team Holm&Halby/MinCykel. Vores Økonomichef Jess Dahl Madsen er aktiv deltager på teamet.

Læs om turen her »


Igen eliteleverandør til det offentlige

Igen eliteleverandør til det offentlige

16.08.2021

HOLM & HALBY A/S var blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor i 2020. Med en samlet fakturasum til det offentlige på 47.335.219 kr. har de placeret sig i den absolutte elite af leverandører; en præstation, der påkalder sig al ære og respekt.

Sådan lyder begrundelsen fra Mercell for udnævnelsen af Holm & Halby til "Eliteleverandør til det offentlige"

Læs mere om Eliteleverandør her »
Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S