Nyheder fra Team CleanZone


Team Rynkeby sponsor

Team Rynkeby sponsor

07.07.2021

Team Rynkeby Vestegnen, incl. direktør i Holm & Halby Morten Dyrner, har i år gennem hele efteråret og vinteren knoklet på med både cykeltræning samt ikke mindst det vigtige arbejde, der ligger i at indsamle penge til kritisk syge børn. Et arbejde vi hos Holm & Halby igen i år har valgt at støtte via et Guld sponsorat til Team Rynkeby Vestegnen.Læs mere om Team Rynkeby og plan B »


Vi søger kollega til team CleanZone

Vi søger kollega til team CleanZone

06.07.2021

Vi har forrygende travl i vores team CleanZone og søger derfor en produktspecialist til udvidelse af afdelingen. Du kommer til at indgå i et team med tre dygtige og meget energiske kolleger om salg af produkter til steril- og renrum. Forstår du at kombinere teknisk rådgivning med salg og derved skabe den rigtige løsning for kunden? Så har vi jobbet til dig.

Se mere om stillingen her »


Laboratorieudstillingen DiaLabXpo

Laboratorieudstillingen DiaLabXpo

19.06.2021

Laboratorieudstillingen DiaLabXpo afholdes denne gang på en hel ny lokation, nemlig på Docken i København 22. - 23. sept. – du kan på udstillingen se det sidste nye fra laboratoriebranchen – ligesom du vil have mulighed for at besøge konferencerne. Konferencerne vil have emner som digitalisering og bæredygtighed på programmet.


Placer dit LAF kabinet korrekt

Placer dit LAF kabinet korrekt

06.04.2021

Et sikkerhedskabinet er kun så sikkert, som det bliver anvendt, og så sikkert som det er placeret i laboratoriet. Mange faktorer er vigtige, hvis man skal opnå maksimal sikkerhed i arbejdet i et LAF kabinet.

Læs mere her »


Lagersalg af renrumsartikler

Lagersalg af renrumsartikler

05.02.2021

- gør et kup!
Hjælp os med at reducerer vores lager, vi har overskud af desinfektionsmidler, briller, fnugfri klude, ærmeovertræk og forklæde med ærmer fra vores leverandører som vi sælger ud af til en god pris. Hjælp os med at få tømt vores lager.

Varerne er til omgående levering og først til mølle.

Læs om tilbuddene her »


Vi er nu ISO 45001 certificeret – Arbejdsmiljøledelse

Vi er nu ISO 45001 certificeret – Arbejdsmiljøledelse

18.01.2021

Både offentlige myndigheder, kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere stiller i stigende grad krav til virksomhedernes arbejdsmiljø. Der er løbende fokus på, at produkter og tjenesteydelser frembringes under ordnede arbejdsmiljøforhold.

Læs om ISO 45001 her »
Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S