Nyheder fra Team CleanZone


CLEANROOM EXPO DK 2022

CLEANROOM EXPO DK 2022

23.05.2022

Du kan igen i år møde Holm & Halby på Cleanroom EXPO DK, som denne gang afholdes den 12. – 13. oktober 2022 på Hotel Bella Sky i København.

Cleanroom Expo er en to dages konference for Life Science virksomheder hvor relevante foredrag blandes med udstillingsbesøg i pauserne.

Bliv klogere på Cleanroom Expo her »


Se det inden du køber

Se det inden du køber

12.05.2022

- Showroom og laboratorieudstillinger i 2022

Når man skal rådgives om laboratorieudstyr, er det ofte en god ide samtidig at se udstyret live, da det giver et langt bedre overblik over muligheder og begrænsninger. Vi har derfor valgt at investerer i et stort Showroom, hvor vi viser meget af det udstyr vi sælger.

Se hvilke udstillinger vi deltager på »


Vidste du at vi forhandler Clogs træsko?

Vidste du at vi forhandler Clogs træsko?

02.05.2022

Arbejder du i hygiejneområdet, i forskning eller i medicinalindustrien så er du måske en af mange som tilbringer (næsten) hele dagen på dine fødder?
Vores tyske leverandør SCHÜRR har over 40 års ekspertise indenfor arbejdssko. Uanset hvilke krav du har til dine Clogs, finder du med garanti det du leder efter hos os.

Læs mere om Clogs her »


NYHED: 3400+ Luftpartikeltæller

NYHED: 3400+ Luftpartikeltæller

31.03.2022

MET ONE 3400+ Series GMP renrums Luftpartikeltæller

Den nye MET ONE 3400+ serie af bærbare luft partikeltællere, giver mulighed for at indlæse din SOP direkte i tælleren for hver lokation, så SOP'en bliver til et interaktivt prøvetagningskort der kan aflæses direkte på tællerskærmen, for at guide brugerne når de udfører de daglige luft prøvetagninger. Dermed reduceres behov for oplæring og chancen for fejl reduceres betragteligt.

Læs om 3400+ »


Lagersalg af renrumsartikler

Lagersalg af renrumsartikler

29.03.2022

- gør et kup!
Hjælp os med at reducerer vores lager, vi har overskud af desinfektionsmidler, klæbemåtter, fnugfri klude, ærmeovertræk, forklæde uden ærmer, handsker og meget mere  fra vores leverandører som vi sælger ud af til en god pris. Hjælp os med at få tømt vores lager.

Varerne er til omgående levering og først til mølle.

Læs om tilbuddene her »


LAF Manager seminar

LAF Manager seminar

28.03.2022

Seminaret for dig som er afdelingsleder, rådgiver, tekniker eller indkøber eller dig som har brug for en dybere indsigt og kendskab til arbejdet i et sikkerhedskabinet og de praktiske forhold omkring sikkerhedskabinettet.

Læs mere og tilmeld dig LAF Manager her »
Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S