Projektledelse

Du kan købe rådgivertid, få hjælp til koordinering af en en større leverance af laboratorieudstyr, eller du kan købe Holm & Halby til at være projektleder overfor andre interessenter i et projekt

Vi kender rejsen – og dine udfordringer
Gennem mange projekter, især med sterilinstallationer, har vi høstet uvurderlig erfaring i projektledelse, ligesom Holm og Halbys ISO 9001 certificeringer også omfatter projektledelse - på den baggrund kan vi spare dig for mange ærgrelser og ikke mindst mange penge. Med dedikerede medarbejdere, der har projektet i fokus, ser vi på opgaven, som var vi selv kunden.

Køb rådgivertid
Projektopgaver opstår typisk i forbindelse med en større leverance af laboratorieudstyr, et direkte ønske fra kunder om at købe rådgivertid til koordinering, eller at købe Holm & Halby til at være projektleder overfor andre interessenter i et projekt – mulighederne er mange.

Projektledelse 2 Spor 2019V2

De 2 spor i projektledelsen
Spor 1:
Holm & Halby drevet projekt - behovet opstår typisk i forbindelse med større leverancer af laboratorieudstyr eller ved opbygning fra grunden af f.eks. renrum. Her taler vi om kvalitetsstyring, afholdelse af workshops, koordinering af flere leverandører, faggrænser, enterprisegrænser etc.

Spor 2: Vi sikrer høj kvalitet i din løsning
Vi lader os gerne hyre ind til løsning af større opgaver - basalt set salg af rådgivertid. Det kan eksempelvis være ved kortlægning af et laboratorie, registrering af fejl og mangler ved leverancer til laboratoriebyggeri, eller koordination af idriftsættelse. Men vi hjælper også gerne med projekteringen af relevante områder ved ombygninger og nybyggeri, ligsom vi assisterer inventarfirmaer ved større leverancer. Med vores assistance får man adgang til vores uvurderlige netværk af underleverandører, der med deres ekspertise sikrer høj kvalitet i din løsning.

Thomas Ringsted

Thomas Ringsted

Projektleder

E-mail: tr@holm-halby.dk
Tlf: +45 43 26 94 78
Vis Thomas LinkedIn-profilVis Thomas profil

Juliane Bjerkhof

Juliane Bjerkhof

Projektleder

E-mail: jbj@holm-halby.dk
Mobil: 43 26 94 79

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S