Stil krav til kvaliteten!

Hvad er kvalitet for en størrelse – jvf. ordbogen er det den grad af gode egenskaber som noget besidder, fx afhængigt af materialevalg, design eller udførelse– eller det at noget opleves som godt eller positivt, fx at et produkt er fremstillet af gode materialer, er veludført eller har lignende gode egenskaber. Kvalitet kan være god, høj, fin, rigtig, svingende eller dårlige. Hos Holm & Halby har vi naturligvis fokus på at der skal være god kvalitet i alt vi gør. Bl.a. derfor har vi fået ISO certificering – så sikre vi ens og god kvalitet – hver gang! Også for dig som kunde er den rigtige kvalitet afgørende. Ofte hænger pris og kvalitet sammen – jo mere man som kunde forlanger af de løsninger man køber jo dyrere er det.

Hos Holm & Halby er der:

… kvalitet i prisen! 
Vi forhandler de stærkeste producenter fra hele verden – vi står inde for kvaliteten både hvad angår levetid, design og resultater

… kvalitet i leverancen!
Vores logistik er toptrimmet og gearet til store og små opgaver. Vi koordinerer og optimerer alle aspekter i leverancen så ingen venter forgæves.

… kvalitet i service!
Vores teknikere er alle uddannet og certificeret hos vores leverandører og kender derfor produkterne godt – det giver kvalitet i servicen og minimal nedetid for dit instrument.

… kvalitet i rådgivningen!
Vi har et tæt samarbejde med vores leverandører og deltager kontinuerligt i træning – vi kan derfor give den optimale rådgivning.

… kvalitet i support!
Vores viden giver dig kvalitet i supporten – det er vigtig for at maksimere udbyttet af dit nye udstyr.

… kvalitet i seminar!
Vores seminarer har højt niveau – det gør kloge hoveder endnu klogere

… Kvalitet i valideringsafdelingen !
Vi har erfaring med processen fra udarbejdelse af kravspecifikation over gennemførelse af FAT /SAT test, samt IQ, OQ og PQ. Det giver effektivitet overfor de krav, der stilles vedr. dokumentation og sporbarhed

... Kvalitet i kvalitetsstyringssystem
Vi er ISO certificeret - Det sikrer dig en høj dokumenteret og kontrolleret kvalitet i alle led i vort samarbejde.

Vi vil gerne overbevise dig om at vi har god kvalitet – det vil vi bevise for dig på LabMed - det gør vi bl.a. ved at vise dig hvad vi kan – så du kan se at vi har god kvalitet.

Få kvalitetstid på LabMed og bliv overbevist.

Messen er forbi - tak for besøget ;o)

 

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få info om Seminarer mv.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2018 | Holm & Halby A/S