Ny leverandør: LED Tailor

Holm & Halby A/S og LED Tailor Oy har indgået en samarbejdsaftale om salg af Spectral Blue-desinfektionsprodukter på det danske marked. Fokus er særligt rettet mod anvendelsen i den farmaceutiske industri, renrum og forskningslaboratorier.

Ny leverandør: LED Tailor

Spectral Blue-produkterne, udviklet af LED Tailor, giver en automatisk og kontinuerlig desinfektionsproces for både rum og udstyr i renrum og laboratorier. Disse produkter benytter sig af patenteret Multi-Wavelength, High-Intensity (MWHI) blålys-teknologi, som effektivt eliminerer mikrober og biofilm.

Dr. Michel Schmidt, administrerende direktør hos LED Tailor, udtaler: "Med Holm & Halbys omfattende erfaring og stærke kundebase er vi overbeviste om, at et samarbejde mellem Holm & Halby og LED Tailor vil være særdeles fordelagtigt på det danske marked. Sammen har vi potentialet til at innovere og automatisere processer, som traditionelt har været manuelle og ineffektive. Dette repræsenterer en betydelig fordel for den farmaceutiske industri."

For yderligere information om Spectral Blue produkterne, er du velkommen til at kontakte vores produktspecialist. Du kan også finde mere information på LED Tailors hjemmeside her

Christian Bardram Holm

Christian Bardram Holm

Produktspecialist

E-mail: cbh@holm-halby.dk
Direkte: 43 26 94 01
Vis Christians LinkedIn-profilVis Christians profil


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S