Vi er Guldsponsor

Når Nordens største velgørenheds-cykelhold Team Rynkeby, cykler til Paris, bliver det i sommeren 2023 igen med hjælp fra Holm & Halby.

Vi er Guldsponsor

Holm & Halby har nemlig tegnet et sponsorat med velgørenheds-cykelholdet, der hvert år cykler den lange tur til Paris til fordel for børn med kræft og deres familier. I 2022 donerede Team Rynkeby i alt imponerende 77,9 mio. kr. til organisationer, der hjælper børn med kritiske sygdomme – bl.a. til Børnecancerfonden og Børnelungefonden i Danmark.

62 hold – 2.026 ryttere
Det er 22. gang, at Team Rynkeby kører til Paris for at rejse penge til børn med kræft og deres familier. Cykelholdet består i år af 2.026 cykelryttere og 500 hjælpere fordelt på 62 hold fra henholdsvis Danmark, Sverige, Finland, Norge, Færøerne, Island og Tyskland.

Guldsponsorat
Holm & Halby har igen i år tegnet et guldsponsorat med Team Rynkeby Vestegnen. På listen over Guldsponsorer finder man også vores moderselskab AddLife, som ligeledes har valgt Team Rynkeby som et projekt, der fortjener støtte.

100% går til børn med kritiske sygdomme
Udover at deltagerne på Team Rynkeby skal passe deres træning til den lange cykeltur til Paris, skal de også samle penge ind til børn med kræft. Deltagerne dækker selv deres egne omkostninger, og Rynkeby Foods A/S, God Morgon og hohes C dækker projektets centrale omkostninger, hvilket betyder, at alle de penge, som deltagerne samler ind, går ubeskåret til børn med kritiske sygdomme.


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S