18.04.2024

Ny Leverandør: LED Tailor

Holm & Halby A/S og LED Tailor Oy har indgået en samarbejdsaftale om salg af Spectral Blue-desinfektionsprodukter på det danske marked.

Fokus er især rettet mod anvendelsen i den farmaceutiske industri, renrum og forskningslaboratorier.

Spectral Blue-produkterne, som er udviklet af LED Tailor, sikrer en automatisk og kontinuerlig desinfektionsproces for både rum og udstyr i renrum og laboratorier. Disse produkter anvender patenteret Multi-Wavelength, High-Intensity (MWHI) blålys-teknologi, der effektivt eliminerer mikrober og biofilm.

Dr. Michel Schmidt, administrerende direktør hos LED Tailor, udtaler: "Med Holm & Halbys omfattende erfaring og stærke kundebase er vi overbeviste om, at et samarbejde mellem Holm & Halby og LED Tailor vil være særdeles fordelagtigt for det danske marked. Sammen har vi potentialet til at innovere og automatisere processer, der traditionelt har været manuelle og ineffektive. Dette vil repræsentere en betydelig fordel for den farmaceutiske industri."

For yderligere information om Spectral Blue-produkterne er du velkommen til at kontakte vores produktspecialist, eller du kan finde mere information på LED Tailors hjemmeside.

Kontkt vores produktspecialist hvis du vil vide mere