19.04.2024

VidensDage'24

Også i år byder Holm & Halby velkommen til Vidensdage, som finder sted den 17.-19. september. I år med indledning af psykolog, adfærdsekspert og radiovært Henrik Tingleff.

VidensDage'24 er et par festlige dage, hvor du både kan opleve foredrag af anerkendte forskere og deltage i vores populære seminarer, hvor du lærer korrekt og sikker brug af laboratorieudstyr.

VidensDage’24 starter med et inspirerende foredrag af psykolog, adfærdsekspert og radiovært Henrik Tingleff, der vil forsøge at forklare, hvorfor intelligente mennesker træffer dårlige beslutninger. Efter dette spændende indledende foredrag fortsætter vi med de velkendte seminarer.

Se her, hvilke seminarer du kan tilmelde dig:

18. september:

  • LAF Kørekort
  • Frysetørring (Obs: nyt forbedret indhold!)
  • Åbent hus for køl & frys (Indhold følger)
  • Rysteteknologi 

19. september:

  • LAF Manager
  • Stinkskabs Kørekort
  • Autoklave Kørekort

Tilmelding skal ske via vores seminarplan.dk

17. september:

Desinfektion Workshop
Vi tyvstarter dagene allerede den 17. september med en workshop, der præsenterer tre forskellige metoder til desinficering af renrum og produktionsfaciliteter:

  • Desinficering med kemi
  • Desinficering med UV-robot
  • Desinficering med blåt lys

Det er et stort og spændende program – derfor er der ingen foredragsholder som optakt denne dag.

Tilmelding skal ske via vores seminarplan.dk

Afholdes af specialister
Alle seminarer bliver afholdt af specialister på deres respektive områder, så du kan være sikker på, at du vil lære noget nyt og relevant.

VidensDage'24 er også en enestående mulighed for at se det nyeste udstyr på markedet og møde vores produktspecialister. Du får også mulighed for at besøge vores velfungerende og hyggelige showroom, hvor du kan se udstyr i aktion og stille spørgsmål til vores specialister. De vil give dig råd og vejledning om, hvordan du kan anvende udstyret i dit laboratorie og øge din effektivitet og sikkerhed.

Vi ved, at deltagerne også vil sætte pris på en lækker frokost på dagen. Vi har derfor sørget for en flot frokostbuffet, der passer til enhver smag.

Alt i alt er VidensDage'24 en vidensbuffet af gode seminarer og foredrag, hvor du kan lære om den nyeste teknologi og udstyr samt møde eksperter og specialister. Skynd dig at tilmelde dig, da det er en fantastisk mulighed for at udvide din viden og netværke med andre fagfolk – tilmelding er åben, se mere på www.seminarplan.dk

Kontakt Karina hvis du vil vide mere om Vidensdage'24