Tilmeld dig Change Notifications

Få Change Notifications og Technical Bullitins direkte på mail.

Der kan være ændringer til de produkter vi sælger - det kan være indhold, performance eller pakkestørrelser. For at holde alle opdaterede om ændringerne udsender vores leverandører og producenter jævnligt en advisering (Change Notifications) om disse ændringer.

Tilmeld dig Change Notifications

For at sikre at alle kan holde sig ajour, har vi oprettet et afsnit på vores hjemmeside, hvor man har adgang til de seneste ændringer.
Her kan du se de nyeste Change Notifications og Technical Bulletins

Få opdateringerne direkte i din indbakke
Du behøver ikke at tjekke vores hjemmeside for at se, om der er vigtige ændringer. Du kan nemlig tilmelde dig vores email service og få direkte besked, når der er ændringer fra de leverandører, der er vigtige for dig.

En lille guide:
Ønsker du at modtage de sidste nye Change Notifications, på netop de produkter du køber fra os direkte ind i din mailboks, så kan du tilmelde dig vores nyhedsbreve. Du skal gå ned i bunden af vores hjemmeside, tast din email i feltet under "NYHEDSBREV" - så modtager du en mail med instruktion, til at tilmelde dig de specifikke leverandører og emner du ønsker at modtage nyheder og Change Notifications fra. Husk at du til hver en tid nemt kan afmelde dig vores nyhedsbreve igen.


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S