Energi-målebånd til stinkskabe

Der sidder på mange stinkskabe rundt i Danmark et lille energi-målebånd. Disse målebånd er udstyret med røde/grønne farver og glade/sure smileys, der indikerer, om stinkskabet bruges miljøvenligt.

 

Energi-målebånd til stinkskabe

Efter en periode, hvor vi ikke kunne levere målebåndet, er det nu genoptrykt i et større oplag, og du kan nu bestille det gratis.

Målebåndet er et klistermærke, som du kan påsætte dit stinkskab. Det angiver det omtrentlige CO2-forbrug ved en given rudeplacering. Rudeplaceringen er afgørende for, hvor kraftigt din ventilator skal køre, og hvor meget opvarmet luft der trækkes ud af laboratoriet.

En anden konsekvens af en for stor rudeåbning er, at du "stjæler" ventilationskapacitet fra dine kolleger, og de kan måske ikke arbejde i deres stinkskabe. Du kan lære meget mere om dette i vores nyeste seminar: Stinkskabs Kørekortet, som afholdes i både København og Århus. Læs mere om seminaret på seminarplan.dk.

Bestil energi-målebåndet her


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S