VidensDage’23

Allerede tilbage i foråret, da vi annoncerede datoen for VidensDage’23 for første gang, blev det klart for os, hvor populært konceptet var. Der var mange, der tilmeldte sig, og enkelte seminarer blev hurtigt udsolgt. Vi måtte derfor skynde os at oprette ekstra hold, som også hurtigt blev udsolgt.

VidensDage’23

VidensDage’23 var to dage fyldt med inspirerende foredrag af David Guldager om den digitale fremtid og ikke mindst syv af vores mest populære seminarer. Det var også første gang, vi afholdt vores Stinkskabs Kørekort.

I forbindelse med VidensDage tog vi vores nye showroom, Orangeriet, i brug. Det var en udfordrende opgave at få det færdiggjort til tiden, men det lykkedes, og vi er utroligt stolte af resultatet.

Vi vil gerne takke alle deltagere – jeres engagement og deltagelse gjorde begivenheden til en succes. Vi håber, at I alle tog værdifuld viden med jer hjem, som I kan anvende for at skabe en mere effektiv og sikker hverdag.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen til fremtidige arrangementer, hvor vi vil fortsætte med at dele viden og inspiration.

PS. Til jer, der deltog, kan vi fortælle, at denne tekst blev udarbejdet med hjælp fra C….  😉

 


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S