Stinkskabs Kørekort

Praktisk talt alle laboratorier har et stinkskab, men er du sikker på, at du bruger det korrekt? Tager du hensyn til miljøet? Og er der noget specielt, du skal være opmærksom på, når du vælger et stinkskab til dit laboratorium?

Stinkskabs Kørekort

"Stinkskabs Kørekort" seminar henvender sig til både nuværende og kommende brugere af stinkskabe. Alle kan drage fordel af dette seminar.

På seminaret vil direktøren for Lab-Vent, Paw Evald, gennemgå de forskellige typer stinkskabe der findes på markedet, og give gode råd til valg af det rette stinkskab til din specifikke opgave. Han vil diskutere styringssystemer, hvordan man arbejder bedst og sikrest i skabet, lovgivning, tips og tricks samt service og vedligeholdelse.
Læs mere og tilmeld dig her 

Kom og brug en dag og få opdateret din viden, så du fremadrettet kan arbejde mere sikkert - og måske mindske energiforbruget.
Seminaret bliver afholdt i både Jylland og Sjælland.

Hold dig opdateret
Husk, at du altid kan holde dig opdateret med de nyeste seminarer på vores hjemmeside, www.seminarplan.dk.


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S