VidensDage'23

VidensDage'23 er en fantastisk mulighed for alle, der ønsker at lære mere om digitalisering og korrekt brug af laboratorieudstyr. VidensDage’23 begynder med en inspirerende times foredrag af David Guldager, som er en anerkendt ekspert inden for digitalisering. Han vil tale om de nyeste trends og teknologier inden for digitalisering – også i laboratorie verdenen.

VidensDage'23

Efter foredraget vil deltagerne deltage i det seminar, de har tilmeldt sig. Der er et bredt udvalg af seminarer:

Tirsdag d. 19. september:   

Onsdag d. 20. september:

Alle seminarer bliver afholdt af specialister på deres respektive områder, så du kan være sikker på, at du vil lære noget nyt og relevant.

VidensDage'23 er også en enestående mulighed for at se det nyeste udstyr på markedet og møde vores produktspecialister. Der er også premiere på vores nye og større showroom, der bliver præsenteret på dagen, og som giver dig mulighed for at se udstyr i aktion og stille spørgsmål til vores specialister. De vil give dig råd og vejledning om, hvordan du kan anvende udstyret i dit laboratorie og øge din effektivitet og sikkerhed.

Vi ved, at deltagerne også vil sætte pris på en lækker frokost på dagen. Vi har derfor sørget for en flot frokostbuffet, der passer til enhver smag.

Alt i alt er VidensDage'23 en vidensbuffet af gode seminarer og foredrag, hvor du kan lære om den nyeste teknologi og udstyr samt møde eksperter og specialister. Skynd dig at tilmelde dig, da det er en fantastisk mulighed for at udvide din viden og netværke med andre fagfolk – tilmelding er åben, se mere på www.seminarplan.dk

VidensDage'23 afholdes på dagene 19. og 20. september


TILMELD NYHEDSBREV

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S