Nyheder om Service


ELGA vandanlæg til ultrarentvand

ELGA vandanlæg til ultrarentvand

21.10.2019

Gå ikke glip af vores SWAP ’N SAVE – Spar 27% på ultrarentvand
Bruger du for meget tid og for mange penge på vedligeholdelse af dit gamle vandanlæg?

Så er det tid til at bytte til et nyt og opnå store besparelser – spar lige nu 27% - uanset hvilket fabrikant du har i dag.

Se hele ultrarentvand tilbuddet her »


Deltag i vores guld-Konkurrence på DiaLabXpo

Deltag i vores guld-Konkurrence på DiaLabXpo

18.09.2019

Kom forbi vores stand på DialabXpo og deltag i konkurrencen. Vi har udloddet 15 x Chambord Guld-Stempelkander i anledning af, at vi igen har fået guld i økonomi af analysefirmaet Bisnode. Guldet betyder at vi har udvist økonomisk ansvarlighed i mere end 10 år.

Læs mere om guld-konkurrence her »


Renrums artikler på DiaLabXpo

Renrums artikler på DiaLabXpo

17.09.2019

Holm & Halbys Team Cleanzone udstiller bl.a. renrums artikler, som vi viser placeret på Metro Top-Track renrums inventar - så du kan få det fulde billede.

Se hvad vi udstiller her »


Sig farvel til en Renrums-legende

Sig farvel til en Renrums-legende

16.09.2019

Jørgen Qvist har i en alder på 80+ valgt at stoppe sin aktive karriere, men deltager som en af de sidste handlinger i branchen på DiaLabXpo. Her kan du stadig få rådgivning om valg af renrums artikler fra Jørgen Qvist - men også chancen for at ønske held og lykke med fremtiden.

Læs mere om Jørgen Qvist her »


NYHED - Frysetørrings seminar

NYHED - Frysetørrings seminar

19.08.2019

Holm & Halby inviterer dig til et helt nyt spændende Frysetørrings seminar. Vi afholder seminaret i samarbejde med LaboGene, vores nye danske leverandør af frysetørrer. Vi er rigtig glade for at have hele 3 frysetørrings seminarer på programmet til efteråret.

Læs mere og tilmeld dig vores frysetørrings seminarer her »


Mød os på CLEANROOM EXPO 2019

Mød os på CLEANROOM EXPO 2019

15.08.2019

Holm & Halby udstiller igen i år på Cleanroom EXPO, som afholdes den 29. og 30. oktober 2019 på Rungstedgaard ved Rungsted Havn.

Cleanroom Expo er en to dages konference, som er målrettet virksomheder med renrums produktion. Der indgår foredrag af høj kvalitet af nogle spændende og fagligt dygtige foredragsholdere.

Læs om Cleanroom Expo her »
Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S