Nyheder om Service


NYHED - Frysetørrings seminar

NYHED - Frysetørrings seminar

19.08.2019

Holm & Halby inviterer dig til et helt nyt spændende Frysetørrings seminar. Vi afholder seminaret i samarbejde med LaboGene, vores nye danske leverandør af frysetørrer. Vi er rigtig glade for at have hele 3 frysetørrings seminarer på programmet til efteråret.

Læs mere og tilmeld dig vores frysetørrings seminarer her »


Mød os på CLEANROOM EXPO 2019

15.08.2019

Holm & Halby udstiller igen i år på Cleanroom EXPO, som afholdes den 29. og 30. oktober 2019 på Rungstedgaard ved Rungsted havn.

Cleanroom Expo er en to dages konference som er målrettet virksomheder med renrums produktion. Der indgår foredrag af høj kvalitet af nogle spændende og fagligt dygtige foredragsholdere.

Læs om Cleanroom Expo her »


Igen eliteleverandør til det offentlige

Igen eliteleverandør til det offentlige

15.07.2019

HOLM & HALBY var blandt de 1% største leverandører til den offentlige sektor i 2018. Med en samlet fakturasum til det offentlige på 32.729.616 kr. har de placeret sig i den absolutte elite af leverandører; en præstation, der påkalder sig al ære og respekt.

Sådan lyder begrundelsen fra Udbudsvagten for udnævnelsen af Holm & Halby til "Eliteleverandør til det offentlige"

Læs mere om Eliteleverandør her »


Ny rack brochure

Ny rack brochure

15.07.2019

- Find nemt og hurtigt det rigtige rack til din fryser
En frysers kapacitet er ikke kun et spørgsmål om størrelse. Det er i lige så høj grad et spørgsmål om effektiv udnyttelse af de liter der er til rådighed. Hos Holm & Halby kan vi hjælpe dig med standard racks til alle dine standardopgaver.

Se brochuren her »


Ophør af Büchi forhandling

Ophør af Büchi forhandling

04.07.2019

Holm & Halby har i mange år solgt og serviceret produkter fra Büchi. Pga. uenighed om den fremtidige samarbejdsform stopper vores samarbejde med Büchi med øjeblikkelig virkning. Produkter og reservedele fra Büchi kan derfor allerede nu ikke længe købes hos Holm & Halby - ligesom vi heller ikke længere servicerer produkterne.

Læs mere her »


DiaLabXpo

DiaLabXpo

21.06.2019

– en nytænkt udstilling for hele laboratoriebranchen

Holm & Halby er naturligvis med når diagnostik- og laboratoriebranchens nye fagmesse afholdes til september. Messen er særlig interessant i år, da man som et nyt tiltag har lagt vægt og energi i at få lagt nogle spændende temadage samt indlæg fra alle hjørner af vores branche ind i de 3 dage.

Læs mere om DiaLabxpo her »
Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2019 | Holm & Halby A/S