Nyheder om Service


Laboratoriefrysere til døren

Laboratoriefrysere til døren

28.01.2021

Det er ikke nemt at få en fryser hverken ind eller ud af laboratoriet. Men i enkelte tilfælde kan det være nødvendigt. Tag et kig med ind i "Kølekirurgisk afdeling" her.

Læs mere om Holm & Halby´s døgnserviceaftale her »


25 år hos Holm & Halby

25 år hos Holm & Halby

15.01.2021

Den 15. januar kan Morten Dyrner fejre sit 25 års jubilæum hos Holm & Halby. Morten startede sit virke hos Holm & Halby allerede tilbage i 1992 – men en pause før (gen) ansættelsen i 1996 gør at Morten ”kun” kan fejre sit uafbrudte 25 års jubilæum i dag.

Læs mere om Mortens jubilæum her »


Ny kollega i service

Ny kollega i service

12.01.2021

Vi udvider i vores serviceafdeling med endnu en kollega til håndtering af LAF og renrumsopgaver og siger velkommen til Henrik Zingler Adriansen, som startede den 1. januar.

Læs mere om Henrik her »


Forventninger og håb for 2021

Forventninger og håb for 2021

04.01.2021

Så fik vi lagt et meget anderledes 2020 bag os. Hvad vil det nye år udfordre os med?

Først og fremmest skal vi retur til en normal hverdag uden restriktioner. Og her er vaccinerne jo udråbt som mirakelmidlet. Lægemiddelstyrelsen talte om en indsats på verdensplan, som kan sidestilles med månelandingen i 1969! Her er vi hos Holm & Halby rigtig stolte af at være en stor del af denne udrulning.

Læs mere her »


Omgående levering af frysere til dine Corona opgaver

Omgående levering af frysere til dine Corona opgaver

18.12.2020

Team Cold Storage er specialiseret inden for køleskabe og frysere fra -20°C og helt ned til -150°C samt racks og temperaturovervågning. Vi er kendt som landets største leverandør på området, ligesom vi ubetinget er de stærkeste til service og support på frysere. Og der har været travlt i teamet i år - for vi har leveret mange -86°C frysere til Corona opgaver – bl.a. til opbevaring af test og prøver, og senest også opbevaring af vacciner.

Læs mere her »


Ophør af salg af Anatel TOC

Ophør af salg af Anatel TOC

15.12.2020

Holm & Halby har igennem mange år solgt og serviceret TOC fra Anatel, men som en del af vores strategi om udelukkende at have fokus på vores kerneforretning, har vi besluttet at stoppe med salget af TOC fra Anatel (Beckman Coulter).

Vi har derfor indgået aftale med laboratorieudstyrsfirmaet Ramcon om at alt salg, support og service af Anatel med omgående virkning overgår til Ramcon.

Læs om Anatel stop her »
Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S