Nyheder om Service


Se det inden du køber

Se det inden du køber

12.05.2022

- Showroom og laboratorieudstillinger i 2022

Når man skal rådgives om laboratorieudstyr, er det ofte en god ide samtidig at se udstyret live, da det giver et langt bedre overblik over muligheder og begrænsninger. Vi har derfor valgt at investerer i et stort Showroom, hvor vi viser meget af det udstyr vi sælger.

Se hvilke udstillinger vi deltager på »


Vi søger servicetekniker til eftersynsservice

Vi søger servicetekniker til eftersynsservice

24.04.2022

Servicetekniker til eftersynsservice af LAF, sikkerhedskabinetter, stinkskabe, renrum og lignende.

Er du en person med godt humør, stort overblik, og god energi og sætter du en ære i at servicere virksomhedens kunder, samarbejdspartnere og kollegaer – og er du automatik-/elektronikmekaniker, elektriker eller lignende med erfaring som udekørende servicetekniker?

Læs mere her »


NYHED: 3400+ Luftpartikeltæller

NYHED: 3400+ Luftpartikeltæller

31.03.2022

MET ONE 3400+ Series GMP renrums Luftpartikeltæller

Den nye MET ONE 3400+ serie af bærbare luft partikeltællere, giver mulighed for at indlæse din SOP direkte i tælleren for hver lokation, så SOP'en bliver til et interaktivt prøvetagningskort der kan aflæses direkte på tællerskærmen, for at guide brugerne når de udfører de daglige luft prøvetagninger. Dermed reduceres behov for oplæring og chancen for fejl reduceres betragteligt.

Læs om 3400+ »


Klassificeringen af renrum

Klassificeringen af renrum

29.03.2022

- på Regionshospitalet Gødstrup

Regionshospitalet Gødstrup er en del af en større omlægning af hospitalsdriften i Region Midt- og Vestjylland. Hospitalet har lige slået dørene op, og i den forbindelse var Holm & Halbys teknikere i gang med den sidste del af renrums-klassificeringen.

 

Find artkel om klassificering her »


LAF Manager seminar

LAF Manager seminar

28.03.2022

Seminaret for dig som er afdelingsleder, rådgiver, tekniker eller indkøber eller dig som har brug for en dybere indsigt og kendskab til arbejdet i et sikkerhedskabinet og de praktiske forhold omkring sikkerhedskabinettet.

Læs mere og tilmeld dig LAF Manager her »


Ny kollega til partikeltælling

Ny kollega til partikeltælling

01.03.2022

Der er stor aktivitet på alle områder i vores Team CleanZone. Derfor styrker vi vores team med en produktspecialist med fokus på partikeltælling, nemlig Brian Slovic-Petersen som er ansat pr. 1. februar.

Læs mere om Brian her »
Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S