Vi dækker dine Servicebehov

Holm & Halby dækker dine servicebehov – det er vort bidrag til en tryggere hverdag for dig i laboratoriet.

Hos Holm & Halby går vi målrettet efter at finde verdens stærkeste mærkevarer inden for laboratorieudstyr. Og vi har valgt at supplere det brede produktsortiment med branchens største og stærkeste serviceorganisation.

Laboratorieservice på flere niveauer
I forbindelse med investering i laboratorieudstyr kan det være svært at vurdere, hvad der er behov for i forbindelse med installation og efterfølgende service. Holm & Halbys serviceafdeling stiller blot valgmulighederne til rådighed. Klik til venstre under "serviceydelser" for at finde dit produkt og den serviceydelse, du har brug for.

Dialog om behov for laboratorieservice
Skulle servicebehovet strække sig ud over det almindelige, tilbyder vi en uforpligtende dialog, hvor vi kan drøfte netop dine servicebehov. Målet med dialogen er at give dig den optimale oplevelse og udbytte af dit udstyr. Og samtidig give dig det optimale udbytte af det partnerskab en leverandør- og kunderelation i vore øjne er.

Specialuddannede serviceteknikere til laboratorieservice
Vore serviceteknikere er alle specialuddannede og certificeret til at udføre service, kalibrerings- og dokumentationsarbejde, samt til at rådgive dig bedst muligt. Holm & Halby serviceafdeling har ”viljen til løsning” som en af vore kerneværdier.

Det betyder kort og godt, at vi ønsker at leve op til dine forventninger.

Holmhalby Service

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S