Serviceydelser på -20° til -150°frysere

Holm & Halby servicerer alle fabrikater

Holm & Halby har leveret -86°C /-150°C frysere til danske laboratorier i mere end en menneskealder. Det har givet os en uvurderlig erfaring i håndteringen af denne krævende type frysere.

Ud over at yde service på de frysere Holm & Halby selv forhandler ( Revco, Haier, Gram, Telstar, Arctiko og Esco ), tilbyder vi at yde service på alle andre fabrikater fra -20°C til -150°C lavtemperaturfrysere.

Serviceydelser:

Serviceydelse / Område  
Eftersyn og kalibrering Læs mere 
Reparation Læs mere
Installationstest Læs mere 
IQ/OQ  Læs mere 
Døgnsikkerhedsaftale Læs mere 

Vælg eksempelvis en døgnsikkerhedsaftale, hvor du, hvis uheldet er ude og din fryser bryder ned eller stiger i temperatur, kan få en nedkølet lånefryser leveret til døren på få timer. Det er din garanti for at dyre prøver bevares, og at en eventuel reparation af din fryser kan foregå i fred og ro uden nervøsitet for tab af prøver. 

Vilje til Løsning
Ovenfor kan du læse mere om de forskellige ydelser vi tilbyder. Men bemærk! Alene du afgør behovet. Og skulle servicebehovet strække sig ud over det nævnte, er vi åbne for dialog, da vi hos Holm & Halby har "viljen til løsning" som en af vore kerneværdier. Vi ønsker kort og godt at leve op til eller overgå dine forventninger. Du kan bestille servicetilbud i vores Kundecenter på tlf. 4326 9400 eller du kan bestille servicetilbud her.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S