Serviceydelser på sterilkabinetter, lofthængte enheder og renrum

Vi forhandler LaboGene og Berner kabinetter - men vi servicerer alle fabrikater.

Holm & Halby har i samarbejde med Labogene og Berner samt det tidligere Heto Holten, leveret sterilkabinetter til danske laboratorier i mere end 50 år. Det har givet os en uvurderlig erfaring i håndtering og eftersyn af sterilkabinetter.

Vi servicerer sterilkabinetter og LAF kabinetter af alle fabrikater, ligesom vi efterser lofthængte filterenheder, filterenheder i renrum og lignende.

Normalt er vi meget påpasselige og går ikke på kompromis med en af vore grundlæggende og vigtigste serviceprincipper, nemlig ikke at servicere andre agenturer end dem vi forhandler, da vores manglende viden kan blive dyr for dig. Men på dette felt er vores kompetence så stærk, at det ville være at underspille vores kunnen ikke at tilbyde denne ydelse.

Serviceydelser:

Serviceydelse /
Område
Sikkerheds-
kabinetter MSC II
LAF-bænke, UDF og
Operationsstuer
Loftindblæs-
ninger
Renrum    
Eftersyn / filter test Læs mere Læs mere Læs mere Læs mere
Installations test Læs mere Læs mere    
IQOQ Læs mere Læs mere    
Reparation og filterskift Læs mere Læs mere Læs mere  
KI discus Læs mere      
Dekontaminering Læs mere     Læs mere
Flytning og bortskaffelse Læs mere Læs mere    
Røgtest med film Læs mere Læs mere Læs mere Læs mere

Vilje til Løsning
Nedenfor kan du læse mere om de forskellige servicemuligheder vi tilbyder. Men bemærk! Alene du afgør behovet Og skulle servicebehovet strække sig ud over det nævnte, er vi åbne for dialog, da vi hos Holm & Halby har "viljen til løsning" som en af vore kerneværdier. Vi ønsker kort og godt at leve op til eller overgå dine forventninger.

De kan bestille servicetilbud i vores Kundecenter på tlf. 4326 9400 eller du kan bestille servicetilbud her.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S