Serviceydelser på luft partikeltællere

Holm & Halby forhandler og servicerer MetOne luft partikeltællere. Og i vores eget kalibreringslaboratorium reparerer og kalibrerer vi dine partikeltællere. Kalibrering sker efter de nyeste standarder.

Eget kalibreingslaboratorium
Hos Holm & Halby har vi etableret eget kalibreringslaboratorium, hvor vi årligt kalibrere mere end 200 MetOne partikeltællere. Og som på al andet udstyr solgt og serviceret af Holm & Halby er personalet trænet og certificeret af leverandøren til at udføre netop dette arbejde. Desuden auditeres vores kalibreringslaboratorium af flere af vores større kunder.

Vi udfører kalibreringer i henhold til ISO 21501-4 og i henhold til HACH Ultras internationale retningslinjer.

Hertil kan vi på anmodning kalibrere efter gamle ASTM-standarder. For god ordens skyld oplyses at ASTM-standarderne er nedlagt, da ASTM har vurderet, at det ikke tjener et formål at vedligeholde standarder vedrørende luftpartikeltællere – især nu når ISO-21501 er kommet til.

Serviceydelser:

Serviceydelse / Område  
Eftersyn - ISO kalibrering Læs mere
Reparation Læs mere
IQ/OQ Læs mere

Vilje til løsning
Nedenfor kan du læse mere om de forskellige servicemuligheder. Men bemærk! Alene du afgør behovet. Og skulle servicebehovet strække sig ud over det nævnte, er vi åbne for dialog, da vi hos Holm & Halby har "viljen til løsning" som en af vore kerneværdier. Vi ønsker kort og godt at leve op til eller overgå dine forventninger.

Du kan bestille servicetilbud i vores kundecenter på tlf. 4326 9400 eller bestille servicetilbud her.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S