Partikeltæller Luft

- Eftersyn og ISO-kalibrering

Hvornår har du sidst fået efterset og kalibreret din luftpartikeltæller? Efter hvilke retningslinjer? Og var kalibreringslaboratoriet certificeret til at udføre kalibreringen.

At kunne dokumentere renshedsniveauet i dit sterilkabinet, dit renrum, dit produktionsområde eller i andre klassificerede områder er et alt overskyggende tema, når der arbejdes med medicin til mennesker.

Derfor kan vi kun anbefale, at du er meget opmærksom på hvilken tilstand din partikeltæller er i og efter, hvilken standard den kalibreres.

Få din partikeltæller efterset og kalibreret hos Holm & Halby - FOR EN SIKKERHEDS SKYLD!

Gode grunde til at tegne en eftersyn- og kalibreringsaftale med HOLM & HALBY

  • Hos Holm & Halby har vi anvendt partikeltællere i vores arbejde med at efterse og partikelmåle hos danske virksomheder i sterilkabinetter, LAF-bænke, renrum og lignende længere tilbage en de fleste kan huske. Så vi kender også til den praktiske brug af udstyret.
  • IT- og andet udstyr anvendt i vores kalibreringslaboratorium er af højeste standard og kalibreret op i mod gældende standarder, ligesom renhedsniveauet er højt og kontrolleret. Eksempelvis udføres al partikeldosering i et klasse 1 sikkerhedskabinet og efter procedurer, der forhindrer kontaminering.
  • Personalet, der er engageret i både salg og servicering af partikeltællere herunder kalibrering, er uddannet og certificeret af vores leverandør HachUltra. Hach Ultra er markedsledende blandt producenter af partikeltællere.
  • Du modtager ved kalibreringen et sporbart certifikat, der sikrer at sporbarheden på din partikeltæller er i top.
  • Når du tegner en eftersyns- og kalibreringsaftale med Holm & Halby, bliver dit udstyr registreret i vores servicesystem. Derefter vil det periodiske eftersyn og kalibreringen blive koordineret af vores kundecenter og udført til den aftalte termin.
  • Hvis vi konstaterer en fejl på din partikeltæller under eftersyn og kalibrering, forespørges du, om reparation ønskes. Udskiftning af dele og den tid, der medgår til at reparere dit udstyr faktureres efter regning med mindre andet er aftalt.
  • Hos Holm & Halby har vi etableret eget kalibreringslaboratorium, hvor vi årligt kalibrere mere end 200 MetOne partikeltællere.
  • Vi udfører kalibreringer i henhold til ISO 21501-4 og i henhold til HACH Ultras internationale retningslinjer.
  • Hertil kan vi på anmodning kalibrere efter gamle ASTM-standarder. For god ordens skyld oplyses at ASTM-standarderne er nedlagt, da ASTM har vurderet, at det ikke tjener et formål at vedligeholde standarder vedrørende luftpartikeltællere – især nu når ISO-21501 er kommet til.


Du kan bestille servicetilbud i vores kundecenter på tlf. 4326 9400 eller bestille servicetilbud her.

Holm-Halby.dk

Tlf.: 4326 9400

Vallensbækvej 35
DK-2605 Brøndby


INCUBA Science Park, Skejby
Palle Juul-Jensens Boulevard 82
8200 Aarhus N

Nyhedsbrev

Modtag vores nyhedsbreve med nyt om leverandører, tilbud på produkter og berigende artikler samt invitationer til seminarer og uddannelse.

iso

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Copyright © 2020 | Holm & Halby A/S